Vizitator calinp Postat Aprilie 19, 2008 Partajează Postat Aprilie 19, 2008 Intrucat modelul Ipaq H3950 nu are nici o posibilitate de comunicare "wireless", m-am gandit sa-i aduc o mica imbunatatire : un modul BT cumparat de la METRAFO, btm-330 ( http://www.metrafo.ro/poza_463567.html ). Acesta are in componenta circuitul BlueCore4-ROM produs de CSR si implicit are activata comunicatia UART, protocolul BCSP (Blue Core Serial Protocol - are avantajul ca foloseste doar Rx si Tx) si viteza de transmisie de doar 38400 bps (pana la urma am reusit s-o maresc la 230400bps). Desi pe placa pda-ului sunt prevazute pad-uri pentru un modul bt, nu am reusit sa accesez portul com corespunzator (probabil este activat in ROM-ul modelului superior), asa ca am conectat modulul pe portul serial standard, accesibil prin conectorul extern. Ca software am instalat programul Bluesoleil pentru WinCE care suporta protocolul BCSP si cateva profile BT uzuale. Daca mai e cineva interesat de asa ceva pot oferi detalii suplimentare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum