Dr.L Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Dar sa stii ca s-a discutat mult pe tema asta: viewtopic.php?f=14&t=29423&start=105 Link spre comentariu
horhe55 Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Dar sa stii ca s-a discutat mult pe tema asta: viewtopic.php?f=14&t=29423&start=105sincer nu ma prind ce ai vrut sa zici....vad si eu ca s a discutat pe tema asta, dar eu am un display (de care nu s a discutat) care nu gasesc specificatiile lui si nu am habar daca se poate face un controller pentru el sa il conectez la pc... Link spre comentariu
Dr.L Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Nu ai observat ca eu am raspuns in alt topic,care a fost unit cu acestaDeci nu ti-am raspuns tie Link spre comentariu
horhe55 Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Nu ai observat ca eu am raspuns in alt topic,care a fost unit cu acestaDeci nu ti-am raspuns tieaa..scuze atunci, dai si tu citeaza si nu mai sterge tot acolo la cine raspunzi, sa nu mai creezi confuzii data viitoare Link spre comentariu
apollo11 Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Un mic update pe topicul asta, se pare ca si pe "dincolo" mai sunt curiosi pe aceeasi tema: Cititi asta Edit: De fapt asta E vorba de o placa vanduta de un chinez, costa 33$ . Link spre comentariu
Vizitator FocusSAN Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Am citit si chiar m-am chinuit sa inteleg ce s-a scris pana acum, insa cunostintele mele de electronica sunt cam mici spre inexistente si drept urmare n-am inteles mare lucru :( Am si eu un monitor de la un laptop toshiba si as vrea sa il folosesc in masina pentru un dvd player cu iesire s-video. Se poate face transformarea? Link spre comentariu
apollo11 Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Am sters ce-am scris aici, ptr ca intre timp au aparut pozele care trebuiau cu panoul LCD. Revin dupa ce studiez putin panoul. Edit: Placa asta e ceea ce-ti trebuie pentru panoul tau. http://www.ebay.com/itm/VGA-AV-S-VIDEO- ... 415e987614 Cu ea poti sa cuplezi un dvd player sau computer la el, costa 25$. Daca nu te descurci cu achizitii de pe ebay, te pot eu ajuta. Link spre comentariu
Vizitator FocusSAN Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Da, face sens ca descriere. Sincer sa fiu, n-am nici cea mai vaga idee cu ce se mananca e-bay-ul. Am auzit tot felul de zvonuri negative despre el si nu am avut curiozitatea sa il descopar. Mi-ar fi de mare ajutor daca m-ai putea ajuta si cu achizitia. Link spre comentariu
apollo11 Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Am cumparat componente de la chineji de pe ebay fara probleme.Daca vrei, o cumpar eu, o testez/configurez si ti-o trimit apoi cu ramburs, insa numai dupa 1 nov as putea face asta.Si o sa dureze cateva saptamani (2 cel putin pana vine placa). Link spre comentariu
Vizitator FocusSAN Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Super! Nu ma grabesc atat de tare. Prefer sa astept un pic, dar sa am si rezultate. Iti trimit PM cu id-ul si nr meu de tel ;) Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Eu m-as grabi,nu foarte tare;vin sarbatorile si posta/vama se aglomereaza si o sa primeasca produsul din china in februarie...am patit(tot eu). Link spre comentariu
Traxxx Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Care ar fi sansele sa schimb softul la o placa de monitor de 17-19" sa functioneze la un lcd de 10" care are doar 3 grupe de fire pt lvds + clock (rin0 +/- ; rin1 +/- ; rin2 +/- ; clock +/- ) Am incercat sa il leg asa dar apar dungi sau negru, ma gandesc ca este alta comunicatie...Un lcd de 17-19 are mai multe grupe de lvds Pdf placa, scheme... http://www.go-gddq.com/upload/2009_09/0 ... 423322.pdf Link spre comentariu
apollo11 Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Slabe sanse, in principiu. Am incercat mai demult asa ceva, insa m-am blocat in faza de documentare: nu gaseam datasheeturi pentru controllerele de pe placile pe care le-am avut.Singurul chip pe care l-am gasit era ADE3300, insa placa pe care aveam chipul asta era defecta. Ghinion.Apropos de documentatie, cred ca si daca le gasesti, efortul e destul de mare. Sunt zeci de registri pe care trebuie sa-i intelegi pentru a sti clar daca trebuie sau nu modificati, si cum. Link spre comentariu
Traxxx Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Am gasit un manual service la lcd in care a fost placa...o sa mai caut poate gasesc o baza de date cu softuri... ca are eeprom si am cum sa il scriu...bine ca nu are controller separat Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 sigur ai tot softul in eepromul ala? ma indoiesc. probabil respectivul eeprom memoreaza doar cateva setari si reglaje. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum