Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Convertor de semnal CRT la LVDS ( LCD-uri laptop )

Vizitator fricosu007j

Postări Recomandate

• Răspunsuri 156
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Traxxx

10

• apollo11

10

• iulicuta2000

6

• Dr.L

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu ai observat ca eu am raspuns in alt topic,care a fost unit cu acestaDeci nu ti-am raspuns tie

aa..scuze atunci, dai si tu citeaza si nu mai sterge tot acolo la cine raspunzi, sa nu mai creezi confuzii data viitoare :rade:
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator FocusSAN

Am citit si chiar m-am chinuit sa inteleg ce s-a scris pana acum, insa cunostintele mele de electronica sunt cam mici spre inexistente si drept urmare n-am inteles mare lucru :(

Am si eu un monitor de la un laptop toshiba si as vrea sa il folosesc in masina pentru un dvd player cu iesire s-video. Se poate face transformarea?

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator FocusSAN

Da, face sens ca descriere. Sincer sa fiu, n-am nici cea mai vaga idee cu ce se mananca e-bay-ul. Am auzit tot felul de zvonuri negative despre el si nu am avut curiozitatea sa il descopar. Mi-ar fi de mare ajutor daca m-ai putea ajuta si cu achizitia.

Link spre comentariu

Am cumparat componente de la chineji de pe ebay fara probleme.Daca vrei, o cumpar eu, o testez/configurez si ti-o trimit apoi cu ramburs, insa numai dupa 1 nov as putea face asta.Si o sa dureze cateva saptamani (2 cel putin pana vine placa).

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Care ar fi sansele sa schimb softul la o placa de monitor de 17-19" sa functioneze la un lcd de 10" care are doar 3 grupe de fire pt lvds + clock (rin0 +/- ; rin1 +/- ; rin2 +/- ; clock +/- )

Am incercat sa il leg asa dar apar dungi sau negru, ma gandesc ca este alta comunicatie...Un lcd de 17-19 are mai multe grupe de lvds

Pdf placa, scheme... http://www.go-gddq.com/upload/2009_09/0 ... 423322.pdf

post-39305-13982941636_thumb.jpg

Link spre comentariu

Slabe sanse, in principiu. Am incercat mai demult asa ceva, insa m-am blocat in faza de documentare: nu gaseam datasheeturi pentru controllerele de pe placile pe care le-am avut.Singurul chip pe care l-am gasit era ADE3300, insa placa pe care aveam chipul asta era defecta. Ghinion.Apropos de documentatie, cred ca si daca le gasesti, efortul e destul de mare. Sunt zeci de registri pe care trebuie sa-i intelegi pentru a sti clar daca trebuie sau nu modificati, si cum.

Link spre comentariu

Am gasit un manual service la lcd in care a fost placa...o sa mai caut poate gasesc o baza de date cu softuri... ca are eeprom si am cum sa il scriu...bine ca nu are controller separat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări