iulicuta2000 Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Arunc arunc Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Pot polua putin topicul? Am un laptop cu displayul spart,seria displayului este B150PG01 si am gasit un alt display cu seria HSD150PX11.Problema este ca mufele difera;la cel original mufa are 22 de fire(din care 4 sunt de masa,si doua pentru + cred) iar la al doilea mufa are doar 9 fire din care 4 mai groase distincte si inca 5 ceva mai subtiri(2 din ele fiind impreunate) as putea sa adaptez al doilea display sa mearga pe mufa primului display?sau sunt mancaruri de peste total diferite? are cineva vreo idee? in prostia mea ma gandeam ca o exista vreo modalitate sa dezlipesc electronica de pe displayul laptopului meu(display care este spart) si sa o mut pe displayul celalalt Link spre comentariu
MatyC Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Vezi daca te ajuta cu ceva documentatia de la LCD. Pentru HSD150PX11 am gasit ceva informatii de la un laptop care are astfel de panou. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Multumesc MatyC pentru fisiere,din pacate ma cam uit ca boul in calendar,pricep eu cateva chestii dar im nestiinta mea imi pare ca nu prea se potrivesc,sau nu reusesc eu sa fac echivalenta(daca o exista asa ceva) intre numele semnalelor de pe fiecare fir Link spre comentariu
kaporalu Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Pentru cei interesati: http://myworld.ebay.com/njytouch/ E un magazin pe ebay de unde am cumparat recent un controller (kit) L-am instalat pe un monitor defect Acer AL1511s si a mers din prima. Se numeste "R.RT6251 LCD Controller Board/Card Kit(TV/PC/DVD) DIY", dar trebuie sa le comunici ce LCD display ai. Controllerul vine gata programat pentru display. Intrari: 15-pin VGA, RCA composite video, S-video, Audio In (2xRCA, 1x3.5mm jack), audio out 3.5mm jack. Are tuner TV pe placa! Vine cu telecomanda, cablul de conectare la LCD display, invertor pentru lampi (al meu e cu 2 lampi), placa cu butoanele si receptorul pt. telecomanda. Amplificator audio 2x2W pe aceeasi placa. Ai nevoie de sursa 12v. Costa cam 35 USD+15 expeditia. Au si modele mai simple, numai VGA sau VGA+DVI. Tot ei au la vanzare si programatorul pentru controller (bun pentru cei care se ocupa de depanare-testare). Link spre comentariu
Vizitator magnetikus Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Pot polua putin topicul? Am un laptop cu displayul spart,seria displayului este B150PG01 si am gasit un alt display cu seria HSD150PX11.Problema este ca mufele difera;la cel original mufa are 22 de fire(din care 4 sunt de masa,si doua pentru + cred) iar la al doilea mufa are doar 9 fire din care 4 mai groase distincte si inca 5 ceva mai subtiri(2 din ele fiind impreunate) as putea sa adaptez al doilea display sa mearga pe mufa primului display?sau sunt mancaruri de peste total diferite? are cineva vreo idee? in prostia mea ma gandeam ca o exista vreo modalitate sa dezlipesc electronica de pe displayul laptopului meu(display care este spart) si sa o mut pe displayul celalalt Cele doua panouri nu sunt compatibile deloc, trebuie sa cauti altul. @kaporalu Preturile ptr modulele alea sunt foarte bune, cred ca e cea mai buna solutie din cate am vazut pana acum. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 off...multumesc de raspuns Link spre comentariu
Vizitator livius79 Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Salut ! am si eu un lcd de 19" hp si cred ca s-a dus invertorul:se aprinde 1 secunda,apoi se stinge...si tot asa.Daca imi puteti spune cam ce piese s-ar fi putut arde din invertor,v-as fii ff recunoscator,dar va rog ,cat mai simplu ,ca nu ma prea pricep.E un hp L1955. Link spre comentariu
MatyC Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Am inlocuit doua monitoare Nec cu acest simptom. Problema este de la neoane, au functionat continuu vreo 3 ani. La un monitor am inlocuit neoanele (4 buc), dar nu e prea usor. Banuiesc ca si la hp-ul tau este aceiasi problema. Link spre comentariu
Vizitator livius79 Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 O sa cumpar neoane >am gasit dimensiunea ce-mi trebuie cu 10 lei\buc si cred ca am numai doua arse:am alimentat monitorul si am bagat pe rand cate o mufa de la tuburi,apoi am scos-o si am vazut ca la doua dintre ele nu da nici un semn,pe cand la celelalte clipeste cate o secunda.E bine?Ce ziceti? Link spre comentariu
MatyC Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Incearca sa intelegi ca ce am scris mai sus este specific la monitoarele intalnite de mine. Nu bag mana in foc ca la fel se intampla si la HP. Dupa cum spui ca se intampla sunt sanse mari sa fie de la neon. Insa tu vrei sa inlocuiesti doar 2 din ele? Garantat ca in cateva luni le vei schimba si pe celelalte. Mie nu i-mi convine sa desfac panoul ala atat de des. Daca vrei sa schimbi neoanele, schimba-le pe toate. Link spre comentariu
Vizitator eXistenZ_Tg Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Buna , sant mai nou , nu prea le stiu pe toate , am cautat si asta e topicul care consider ca e cel mai potrivit pentru intrebarea mea , si anume daca stie cineva cum se poate face un circuit la care sa ii bagi semnal video de preferabil a/v si sa se duca la un lcd de 7" de la firma lg model LB070W3 (SD)(01) acest model mai are si o placa care se asambleaza intr-o carcasa , si apoi la instalatia masini , deci e domeniul automotive , el se monteaza pe masina cand se asambleaza in fabrica , deci e un subansamblu , daca cineva are o idee ce si cum se poate face si este din timisoara pot sa dau unul in teste , am sa pun si poze cu lcd si placa Link spre comentariu
apollo11 Postat Aprilie 26, 2011 Partajează Postat Aprilie 26, 2011 @eXistenZ_Tg pune o poza cat mai clara cu placa aia.LCD-ul tau (display-ul) pare sa fie un 480x234 tipic ptr dvd-urile portabile, rame foto, gps-uri.De obicei ptr ecrane de genu asta exista placi care primesc semnal s-video, deci ma astept ca placa aia sa aibe pe undeva asemenea intrari.Daca nu poti scoate o poza clara cu placa, posteaza cu ce integrate e facuta (de ex daca e cu MST720, s-ar putea sa te pot ajuta). Link spre comentariu
Vizitator eXistenZ_Tg Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Sal uite si pozele , primele sant cu lcd si placa lui[attachment=4]P1010008_resize.JPG[/attachment][attachment=3]P1010007_resize.JPG[/attachment][attachment=2]P1010004_resize.JPG[/attachment]iar urmatoarele sant cu a doua placa[attachment=1]P1010002_resize.JPG[/attachment][attachment=0]P1010001_resize.JPG[/attachment]sper ca intzelegi in mare care etreaba si poate potzi sa imi dai mai multe detalii Link spre comentariu
Traxxx Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Imi pare rau sa iti spun dar nu prea ai sanse....primul integrat care se conecteaza cu lcd este un driver care primeste semnale de la a2a placa care este un microcontroller....putin probabil sa aibe intrare video la cati pini de intrare de exterior are placa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum