nustiunimic Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 In cazul in care aceasta varianta nu este realizabila ce imi recomandati .Gasesti service manual ptr laptopul tau pe net, cred ca poti sa-i gasesti si schema. Acolo o sa vezi ca panoul LCD e legat direct in ATI-RS485MC (partea NorthBridge din chipset, BGA cu 465 bile).Tot ce poti face e sa gasesti un modul pe ebay ptr panoul tau. Apoi o sa mai ai de lucru sa-l faci sa arate si bine.Iti recomand sa-ti cumperi un modul micut care sa suporte si intrare DVI (HDMI ar fi excelent, dar astea is mult mai scumpe).De ce, pentru ca poti sa-l legi la un raspberry pi in felul asta. Ar incapea in carcasa laptopului si daca esti mare meserias o poti face sa mearga si de pe bateria din dotare. Rezultatul = media player portabil, HD (720p) . Link spre comentariu
florinangeru Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Ei da asta cu adevarat un raspuns de la un profesionist nu ca ce-l primit de la script22 unde taia si spanzura ..... si nimic nu exista. Ideea ta este super buna si eu aveam aceasi idee dar nu cu rasbery . Eu ma gandeam sa iau un modul cu dvi si un media player ca tot il am (poate reda de pe card, HDD, stick si retea), iar default il folosesc ca al doilea monitor la laptop ca as avea nevoie. Marea problema e ca m-am dezumflat cand am vazut pretul modulului.... care ajunge cat un monitor nou. Ideea ta cu rasbery e chiar geniala si daca nu reusesc sa vand lcd-ul pana termin eu restul proiectelor o sa fac cu el un monitor All in one . Chiar daca este mai scump se merita pentru rasbery.... cercetare si dezvoltare.Tot respectul pentru raspunsul primit si la mai multe . Link spre comentariu
Vizitator Dragos_inc Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Salutare, acum cateva zile m-am pricompsit la reparat cu un TV LCD marca CDV de 26". Tin sa va anunt ca acel televizor a suferit dupa mana altcuiva nise traume imense.Dupa ce l-am desfacut am vazut si problema, sursa si placa grafica distrusa, am vb cu amicul care mi-la datat si a spus sa il pastrez eu.In speranta ca panelul e bun am descarcat documentatia pentru el si imi spune in felul urmator:26'' Wxga TFT-LCD,model T260XW01, comunicare LVDS, 8biti/1canal, rezolutie 1280x768 wide non-interlace.Ma paote ajuta cineva cu o ideie de convertor pentru LDVS la VGA, DVI sau HDMI, convertoare nu am gasit in tara, stie cineva furnizori?Multumesc anticipat! Link spre comentariu
aygun Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 @florinangeru - mai bine iti vinzi displayul, cumperi un convertor hdmi -vga la vreo 173 ron numit Pi View si il conectezi la un monitor normal. Din experienta iti spun ca, timpul pierdut cu identificarea pinilor, cautarea convertorului, lipirea firelor pe convertor ..... iti vor lua timp fara ca macar sa stii daca va functiona satisfacator. Module de se pupa cu un display de laptop gasesti in orice monitor 16:9 daca displayul e de 15,4 LCD. Cel mai simplu e sa gasesti un monitor defect pe alta parte decat controler, alimentezi jucaria la 5 v, iti cumperi un invertor ptr lampa ( este vreo 24 ron unul ptr o lampa cu comanda CE ( Chip Enable) direct de pe modulul logic si ai rezolvat problema.O sa caut eu pe acasa un modul de monitor 16:9 si ti-l expediez, sigur, daca doresti.Parerea mea este ca e mult mai elegant astfel.Cat despre R Pi nu iti facr mari iluzii. Link spre comentariu
florinangeru Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Aygun multumesc mult de oferta dar l-am vandut de ceva vreme dar e bine de retinut si daca o sa am nevoie te contactez . Link spre comentariu
efti Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 salutare, de unde pot cumpara din romania controlerul pentru un lcd , vreau sa aiba tuner tv si hdmi, am un tv de 19 la care sa dus placa . multumesc Link spre comentariu
cianyika Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Salutare Am vazut subiectul si am zis sa va impartasesc din ce stiu si eu. Era cineva aici pe forum care vindea placi de lcd (care din pacate mergeau doar pana la panelele de 19 sau 20) la care puteai programa rezolutia (acest aspect fiind cel mai important) dupa care tensiunea de alimentare care este de 3 tipuri (in functie de panel) si anume 3.3v , 5v si 12v. Se programeaza upscalerul si gata. Am vazut la chinezi aceste module care pot fi programate penru o gama foarte larga de panele de pana la 42 inch. . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum