Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe de la Vasile

Vizitator flavian

Postări Recomandate

Vizitator flavian

Tocmai am cumparat de cateva zile: 2 boxe 400W bucata pe 3 cai 8ohm Selenium15PW3 - 15"(250W), 8PW3 - 8"(125W), PAudioPHT408 1 amplif 2*200W pe 8ohm cu 3perechi de finali pe canal Boxele si amplif-ul de la difuzoare pana la cutii si ultimul surub le-am luat de la Vasile, ocazie cu care am facut cunostinta si cu gazda noastra de pe forum. Pana acum am facut cateva probe si sunt foarte incantat de achizitia facuta. Dupa cateva chefuri in care o sa vad cu adevarat ce pot sculele mai revin eventual si cu alte detalii. Pentru cei care sunt interesati sa le vada/asculte si pot sa treaca prin Brasov ii astept cu placere, dati un PM si va invit la o proba sau va trimit niste poze.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

1

• Murcielad

1

Ma eu am vazut la DJ DNA o putere cu carcasa din PAL mochetata si la prima vedere am zis ca e de fabrica :shock: oricum arata misto :P am si niste poze da tre sa le urc pe un server daca vreti .... le pun :roll:

Link spre comentariu
Vizitator flavian

k, am vb si cu Vasile si zicea ca a pus si el oricum ceva pozece am descoperit pana acum, ca de chefuri n-am avut inca okazia, dar boxele le tin la mine in camera si ascult des la ele la nivel foarte incet m-a impresionat totusi calitatea sunetului...ma asteptam ca boxele sa sune puternic si fara distorsiuni la volum mare, dar chiar nu ma asteptam sa sune la fel sau chiar mai bine ca boxele mele surround sau boxele sony luate anul trecut la un volum redus

Link spre comentariu
Vizitator flavian

a fost un pret promotional, dupa mai multe negocieri, ca initial trebuiau sa fie boxe active pe 2 cai ;-)600Euro cu amplif cu tot, la care s-a mai adaugat drumul de la Brasov cu masina dupa eleoricum, daca vreti ceva asemanator, va da Vasile detalii de pret dupa caz

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări