Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

despre ciocane de lipit

Vizitator dj_luchian

Postări Recomandate

poti folosi un variator pt lumina(dimmer),il bagi impreuna cu o prinza intr-o carcasa(xe ex sursa de pc) si gataeu p-al meu il tin la 100v tot timpul,la 220 il dau numai daca lipesc cabluri groase-majoritatea letcoanelor sunt subdimensionate,asa ca merg prea cald la 220-si se duc si repedevezi ca exista letcoane cu termostat electronic incorporat,pe la 15 ron(pe maica domnului,buc)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

5

• yo9hnf

2

• Dr.L

2

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

Dj_luchian, eu am un letcon de prin anii 80, productie coop Radioprogres!!! Merge si acum foarte bine, nu i-am schimbat decit virfurile, ca s-au ros!!!. Turcismele si chinezariile de acum s-ar putea sa-ti faca probleme, oricum le-ai ingriji!

incearca sa faci un variator de tensiune

Asta e piesa mare, incomoda, si tot merei trebuie sa rasucesti la regulatorul de tensiune la fiecare manevra. Uite, mai jos ai ceva mai simplu! Comutatorul este actionat de chiar greutatea letconului: cind il pui in suport, conecteaza becul, cind il ridici, e pe direct!. In loc de bec poti pune si o dioda capabila sa suporte curentul cerut de letcon.Atentie, trebuie sa izolezi foarte bine toate legarurile, ca nu cred ca-ti sta bine cu freza vilvoi! :weedman:
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator dj_luchian

ce fel de burete trebuie sa folosesc pt a-i curata varful? un suport pt el (cu locas pt burete) e mai ieftin cumparat din comert sau confectionat(diy)?

Link spre comentariu

pentru lipituri mari trebuie ciocan cat mai puternic, deci ar trebui sa mergeti pe varianta 80w. magazine on-line gasiti cate vreti, apelati la google :weedman: , daca vreti nume de magazine fizice precizati locatia mai intai.PS: daca sunteti din Bucuresti este deja un topic cu adrese fizice de magazine in forumul "magazine cu piese" mai exact aici viewtopic.php?f=78&t=22808Bafta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări