Dr.L Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 poti folosi un variator pt lumina(dimmer),il bagi impreuna cu o prinza intr-o carcasa(xe ex sursa de pc) si gataeu p-al meu il tin la 100v tot timpul,la 220 il dau numai daca lipesc cabluri groase-majoritatea letcoanelor sunt subdimensionate,asa ca merg prea cald la 220-si se duc si repedevezi ca exista letcoane cu termostat electronic incorporat,pe la 15 ron(pe maica domnului,buc) Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Dj_luchian, eu am un letcon de prin anii 80, productie coop Radioprogres!!! Merge si acum foarte bine, nu i-am schimbat decit virfurile, ca s-au ros!!!. Turcismele si chinezariile de acum s-ar putea sa-ti faca probleme, oricum le-ai ingriji! incearca sa faci un variator de tensiuneAsta e piesa mare, incomoda, si tot merei trebuie sa rasucesti la regulatorul de tensiune la fiecare manevra. Uite, mai jos ai ceva mai simplu! Comutatorul este actionat de chiar greutatea letconului: cind il pui in suport, conecteaza becul, cind il ridici, e pe direct!. In loc de bec poti pune si o dioda capabila sa suporte curentul cerut de letcon.Atentie, trebuie sa izolezi foarte bine toate legarurile, ca nu cred ca-ti sta bine cu freza vilvoi! :weedman: Link spre comentariu
Vizitator technoart Postat Iunie 9, 2008 Partajează Postat Iunie 9, 2008 cel mai bine este sa folosesti un letcon de 60w cu o sursa reglabila Link spre comentariu
Vizitator dj_luchian Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 ce fel de burete trebuie sa folosesc pt a-i curata varful? un suport pt el (cu locas pt burete) e mai ieftin cumparat din comert sau confectionat(diy)? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 suportul era la mivar*m sub 20 ron si calitativ Link spre comentariu
Mosu Tuti Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 Va rog domnilor sa imi spuneti unde gasesc un ciocan de lipit intre 40 W si 80 W este foarte bun ptr. lipit cable de putere. Am mare nevoie. Mosu Tuti. Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 14, 2008 Partajează Postat Iunie 14, 2008 pentru lipituri mari trebuie ciocan cat mai puternic, deci ar trebui sa mergeti pe varianta 80w. magazine on-line gasiti cate vreti, apelati la google :weedman: , daca vreti nume de magazine fizice precizati locatia mai intai.PS: daca sunteti din Bucuresti este deja un topic cu adrese fizice de magazine in forumul "magazine cu piese" mai exact aici viewtopic.php?f=78&t=22808Bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum