djgabryel Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Saluatre la toata lumea!!!Am si eu un proiect de facut pentru la sc. despre java si am de facut o aplicatie multimedia in java. am cautat peste tot pe net si nu am gasit ceva concret, asi avea nevoie de codul sursa pentru un mp3 player sau un player de filme sau orice tine de multimedia in java. daca cineva a mai facut asa ceva rog sa ofere ajutorul si celor mai nepriceputi :rolleyes: . dau si eu o bere :partyman: Multumesc.Gabi Link spre comentariu
djgabryel Postat Aprilie 18, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Nimeni nu se pricepe la java? PLS nevoie mare :prayer: Link spre comentariu
cipricoder Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 ce fel de aplicatie ceva gen "player audio" poti utiliza jbuilder pt programe cu interfata grafica Link spre comentariu
djgabryel Postat Aprilie 24, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2008 am nevoie de orice aplicatie ce tine de multimedia (ceva simplu) un image viewer sau ceva de genu. nu prea ma pricep la programare. poate are cineva vreun cod sursa de la vre-o aplicatie multimedia sa ma ajute si pe mine :prayer: :prayer: :prayer: Ms Link spre comentariu
cipricoder Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 sa vad ce gasesc prin arhiva meaam avut si eu un proiect asemanator Link spre comentariu
cristi_ro Postat Ianuarie 17, 2012 Partajează Postat Ianuarie 17, 2012 salut,am facut un cod sursa in java is salvat in fisierul Calculator.java care are 3 clase calculator, calf si CopyPaste dupa ce in compilez fie prin cmd cu comanda javac fie cu jcreator imi rezulta 3 fisiere .classin jcreaator daca ii dau run se deschide calculatorul si functioneaza problema apare cand in arhivez cu jar din pachetul jdk1.7.0 se arhiveaza dar nu il pot deschide am introdus si fisierul manifest.mf in arhiva dar nu mergecum pot face sa impachetez fisierele de cod sa poata fi executat la dublu click pe pachet si sa functioneze ca si la comanda run din jcreator?multumesc anticipat Link spre comentariu
winner23 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 incearca sa folosesti Bluej e free si este mult mai usor sa inveti java pe el.Deasemenea arata si diagrama UML .Are o optiune export .jar .Sper sa iti fie de ajutor Link spre comentariu
cristi_ro Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 multumesc mult pentru sfat am descarcat si instalat bluej si am creat cu el pachetul jar dar aceeasi problemaatasez codu sursa si fisierele compilat cu arhiva jar poate va dati seama ce nu ii bine facutam procedat prin cmd in felul urmator:am intrat in folderul "C:\Program Files\Java\jdk1.7.0\bin" si am dat comanda "javac calculator.java"dupa care au aparut 3 fisiere class in folder si am dat comanda jar cvfm calculator.jar Manifest.mf *.classin fisierul manifest.mf am scris "Main-Class: calculator" a rzultat fisierul jar dar la executare apare eroarea din imagine am facut compilarea si impachetarea cu BlueJ in program nu apare eroare dar cand il deschid apare aceeasi mesaj va rog spunetimi unde ii problema ce am gresit calculator.zip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum