zal Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Il restaurezi si tii un disc mai prost ptr ascultat din an in paste, sau cind vrei sa-l arati la prieteni, nu te pune nimeni sa asculti discurile de colectie cu asa ceva. :smt003 Link spre comentariu
d2134 Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 E foarte bun pentru ascultat sau digitizat discuri pe 78. In ziua de azi nu prea mai gasesti aparate cu turatia asta si cu ac pentru sant larg. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Nu dati cu ranga in mine, nimeni nu v-a incitat sa il puneti la gunoi... :weedman: Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Cu riscul de a starni polemici, bratele astea din bachelita sau plastic "in anii 50" (si doza piezoelectrica care echipeaza 90% din ele...) sunt niste catastrofe ecologiceCrezi??? Stii ca un disc se uzeaza in proportie de 80% la prima citire? Chiar si cu o doza magnetica!! Si mai intreb: acul uzeaza discul sau discul acul??? :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Traind din plin "epoca lor de glorie", nu cred CI SUNT SIGUR :smt016 Cu atat mai mult cu cat in epoca mai faceam si un ban (modest...) din bisnitareala cu discuri... :smt004 (Adica imi iesea muzica pe gratis) Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 ATENTIE, daca schimbati redresorul cu seleniu cu o punte pe siliciu, nu uitati sa puneti rezistente de compensare in serie, sau sa reduceti tensiunea, caderea de tensiune pe seleniu e mult mai mare decat pe siliciu-si nu demontati redresorul pe seleniu, e otravitor! Unde gasesc un pick-up din acela, gen valiza? Prin targuri au cam disparut... Link spre comentariu
pusttiu Postat Mai 1, 2008 Autor Partajează Postat Mai 1, 2008 din pacate inca nu am poze cu ele ... :( lipsa timpului.... le-am testat , ambele sunt functionale ... dar tot inclin sa cred ca dozele au fost schimbate...ps : care poate pune [pune cu dozele raman recunoscator... Link spre comentariu
bogdan69 Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 imi cer scuze ca am uitat de doza. Sunt la Giurgiu unde am aparatul in cauza. Maine dimineata fac o poza cu doza si o pun aici. Acum nu pot pentru ca este in atelier si e in fundul curtii. Chiar am doua doze in plus ,dar din pacate nici una cu ac. nici macar cea de pe brat nu are ac. Daca vrei iti trimit una si tie si mai cauta si tu poate gasim niste ace pentru ele. Link spre comentariu
radianr Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 si o poza cu acu nu poti pune? Link spre comentariu
bogdan69 Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 da, asta e doza. Mi-a luat-o inainte radianr. Deliciu , vad ca are si acele cat de cat intacte. radianr nu vinzi doza aia? Asa as avea si eu mai mult ghes sa ma apuc de restaurat. In al meu sunt conzii crapati si rupti. Link spre comentariu
radianr Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 da, asta e doza. Mi-a luat-o inainte radianr. Deliciu , vad ca are si acele cat de cat intacte. radianr nu vinzi doza aia? Asa as avea si eu mai mult ghes sa ma apuc de restaurat. In al meu sunt conzii crapati si rupti. Nu o vand caci este de la pickup-ul meu (automatic, dar este fara amplificator-fabricat in 1957).Adrian Link spre comentariu
pusttiu Postat Mai 4, 2008 Autor Partajează Postat Mai 4, 2008 din pacate ieri am desfacut si cutia de la poseta.... (si cineva a schimbat difuzorul,,,,ma asteptam sa fie unul din aceala cu magnetul in fata....firele de la difuzor au fost lipite direct de el fara sa mai treaca prin mufa de pe plasa aceea pe care e scris supraphon.....) la fel si doza este schimbata ...in bratul oroginal este pus o doza din aceea ruseasca ....care are un brat pt a schimba de pe 33 pe 78..... pls care are o poza cu difuzorul original si o poza cu bratul original si poate sa o posteze...vreau sa il restaurez cit mai aprope de realitate. cine are un difuzor din acela cu magnetul in fata in vreau eu ....contra lampi sau altceva chiar si chas.... Link spre comentariu
bogdan69 Postat Mai 5, 2008 Partajează Postat Mai 5, 2008 Sper ca te ajuta pozele astea Link spre comentariu
radianr Postat Mai 11, 2008 Partajează Postat Mai 11, 2008 din pacate ieri am desfacut si cutia de la poseta.... (si cineva a schimbat difuzorul,,,,ma asteptam sa fie unul din aceala cu magnetul in fata....firele de la difuzor au fost lipite direct de el fara sa mai treaca prin mufa de pe plasa aceea pe care e scris supraphon.....) la fel si doza este schimbata ...in bratul oroginal este pus o doza din aceea ruseasca ....care are un brat pt a schimba de pe 33 pe 78..... pls care are o poza cu difuzorul original si o poza cu bratul original si poate sa o posteze...vreau sa il restaurez cit mai aprope de realitate. cine are un difuzor din acela cu magnetul in fata in vreau eu ....contra lampi sau altceva chiar si chas....Am gasit pe net si poate iti este de folos: http://www.grammofoon.com/frameset.htm?&ContentFramecauta la Supraphon GE080 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum