Vizitator freetools Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 acesta este primul meu topic si sper ca am postat unde trebuie. am doua neoane ca acesta format din 12 leduri cutiuta aceia are 4 conectori se poate face un dispozitiv care sa actioneze in locul butonului in functie de muzica de la pc. sau un dispozitiv care sa faca sa pulseze 2 neoane de pc obisnuite in functie de muzica? vreau ca de la dispozitiv sa plece un cablu audio(ca in poza) si care sa intre in placa de baza. va rog daca ma puteti ajuta cu o schema asa pt un incepator care stie sa lipeasca dupa schema. va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Evident ca poti face, vezi ca gasesti pe tehnic.go.ro (nush de ce nu merge pagina momentan) a pus niq_ro este (din cate imi amintesc) o schema "orga de lumini" iei doar partea de joase si adaptezi la tine la butonul de la cutiutza , iti pot spune mai multe daca desfaci cutiutza si imi arati cum e conectat butonul la restul :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator freetools Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 am desenat cum am putut mai bine pe unde vin firele de la buton.din pacate nu le am cu electronica decat la capitolu lipit dupa o schema poza stau bine.butonu e de tip pushbutton.ceva de genul din poza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum