Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IDC2 si 16f873

iulisan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sofian

6

• iulisan

5

• Abram Burel

1

Top autori în acest subiect

Pic-ul nu e programat in circuit...pus in soclu tras fire si programat cu un willem 4.1 este ok , nu am nicio problema , in schimb cand acelasi pic il pun pe idc2 interfata nu-l vede.Deci de la pic la willem :pin 1 pic - VPP la willempin 19 pic - GND la willempin 20 pic - VCC la willempin 27 pic - CLOCK la willempin 28 pic - DATA la willemMultumesc.

Link spre comentariu

Merci de raspunsuri "sofian" .Am facut acest lucru , am bifat dar tot degeaba....debifat am 3v si marcat am 5v , am tensiune continu pe pinul 1 minus 5v si pe 20 plus 5v ... pe programator imi apare o tensiune pe pinul 1 si pinul 19 cand ii dau identificarea picului...

Link spre comentariu

verifica tensiune VPP in mplab (12-13v) merge si cu 9v am observatconecteaza si gnd(pin8)fire mici intre icd2 si PICaltceva nu pot sa-mi dau seamaPS.si nu trebuie sa faci poze la monitor, poti face captura daca tot ai PC

Link spre comentariu

Mdah s-ar parea ca mai sunt si distrati care va solicita timpul in loc sa se concentreze mai mult...Unul dintre aceia sunt EU ! :smt013 SOFIAN multumesc MULT pentru ajutor , acest ultim post al tau a rezolvat problema ! :partyman:

Am si eu o intrebare: clona aia a ta, adica chiar cea pe care ai facut-o tu, merge cu vreun PIC?

Acum da :partyman: P.S. - am facut un printscreen la soft :supz: :rolleyes:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări