iulisan Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Salut.Se dau o interfata ICD2 : http://www.hobbielektronika.hu/kapcsola ... .html?pg=4 si un pic 16f873.De ce picul nu se lasa programat , "vazut" de aceasta interfata ? pic pin 1 la potyo ISP-MCLR - 6 pic pin 28 la potyo ISP-PGD - 3 pic pin 27 la potyo ISP-PGC - 2 pic pin 19 la potyo GND - 4 pic pin 20 la potyo ISP-VDD - 5 Merci mult de ajutor. Link spre comentariu
sofian Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 picul ala mai are un VDD sau GND (vezi pdf)picul este programat in circuit sau nu ?da si tu mai multe detalii nu fi asa zgircit daca vrei sa rezolvi problema repede Link spre comentariu
iulisan Postat Aprilie 16, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Pic-ul nu e programat in circuit...pus in soclu tras fire si programat cu un willem 4.1 este ok , nu am nicio problema , in schimb cand acelasi pic il pun pe idc2 interfata nu-l vede.Deci de la pic la willem :pin 1 pic - VPP la willempin 19 pic - GND la willempin 20 pic - VCC la willempin 27 pic - CLOCK la willempin 28 pic - DATA la willemMultumesc. Link spre comentariu
sofian Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 la icd2 trebuie bifat din settings "power target from icd2" Link spre comentariu
iulisan Postat Aprilie 16, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Merci de raspunsuri "sofian" .Am facut acest lucru , am bifat dar tot degeaba....debifat am 3v si marcat am 5v , am tensiune continu pe pinul 1 minus 5v si pe 20 plus 5v ... pe programator imi apare o tensiune pe pinul 1 si pinul 19 cand ii dau identificarea picului... Link spre comentariu
sofian Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 nu are cum sa ai tensiuni negative fata de masa la icd2icd2 este cumparat (clona sau original), construit de tine ? Link spre comentariu
iulisan Postat Aprilie 16, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Sofian interfata este o clona facuta de mine dupa indicatiile celui de aici : http://www.hobbielektronika.hu/kapcsola ... .html?pg=4 Link spre comentariu
Abram Burel Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Am si eu o intrebare: clona aia a ta, adica chiar cea pe care ai facut-o tu, merge cu vreun PIC? Link spre comentariu
sofian Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 verifica tensiune VPP in mplab (12-13v) merge si cu 9v am observatconecteaza si gnd(pin8)fire mici intre icd2 si PICaltceva nu pot sa-mi dau seamaPS.si nu trebuie sa faci poze la monitor, poti face captura daca tot ai PC Link spre comentariu
sofian Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 aaaaacum vad icd2 tau cauta PIC18F4550 (cod 0x90)selecteaza picul corect daca vrei sa mai si mearga :smt021 Link spre comentariu
iulisan Postat Aprilie 16, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Mdah s-ar parea ca mai sunt si distrati care va solicita timpul in loc sa se concentreze mai mult...Unul dintre aceia sunt EU ! :smt013 SOFIAN multumesc MULT pentru ajutor , acest ultim post al tau a rezolvat problema ! :partyman: Am si eu o intrebare: clona aia a ta, adica chiar cea pe care ai facut-o tu, merge cu vreun PIC?Acum da :partyman: P.S. - am facut un printscreen la soft :supz: :rolleyes: Link spre comentariu
sofian Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 spor si mare atentie pe viitor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum