Vizitator klyyn26 Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 salut! am gasit pe net o chestie foarte interesanta numita "LED CUBE" . as vrea sa fac si eu ceva de genu dar matrice de 10x10x10. ma poate ajut cineva cu o schema ceva? am inteles ca se fac folosesc micricontrolere pt programarea "animatiei", dar mai mult nu stiu...astept si eu oi schema pls:D..;;) Link spre comentariu
vsurducan Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 merge cu engleza ? Astia zic cum sa faci: Link spre comentariu
Vizitator yGs Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 salut! am gasit pe net o chestie foarte interesanta numita "LED CUBE" .as vrea sa fac si eu ceva de genu dar matrice de 10x10x10. ma poate ajut cineva cu o schema ceva?am inteles ca se fac folosesc micricontrolere pt programarea "animatiei", dar mai mult nu stiu...astept si eu oi schema pls:D..;;)daca te uiti cu atentie in dreapta videoului scrie .. si un situlet intri acolo si gasesti schema .. dar va fi greu deoarece nush cum vei programa .. de unu singur avr-ul :smt017 Link spre comentariu
Vizitator klyyn26 Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 dap stiu site-ul ala...dar pe mine ma intereseaza schema.am incercat sa il fac si eu pe cel de 3x3x3 cu acel minipov3 , dar nu ruesesc sa il programezam urmat si instructiunile producatorului, imi da o eroare de delay, am tot modificat dar nu merge:(sew pricepe cineva la programat microcontroalere? k sunt sigur k o sa ma lovesc de problema asta si cand o sa fac unu cub mai mare de 10 sau 16 Link spre comentariu
zanga Postat Decembrie 26, 2008 Partajează Postat Decembrie 26, 2008 A cam trecut ceva timp, ai mai reusit sa programezi acel cub?De unde ai achizitionat kit-ul minipov3? Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 unul cu 16*16*16 Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Ceva destul de interesant gasiti aici (pov display): http://ccsinfo.com/forum/viewtopic.php? ... light=inte Nu e chiar matrice de leduri insa... Link spre comentariu
Vizitator Mito Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Salut Sunt cu adevarat un incepator in domeniu dar sper sa ma ridic repede ! Intreabare : Pentru a scoate din ecuatie treaba programatorului mai simplu nu merge sa legi ledurile la o instalatie de brad de craciun ! Stiti ca si aia face la fel are anumite programe de aprindere a beculetelor Astept un raspuns Noroc ! Link spre comentariu
petre_s Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 te-ai gandit ca la 10x10x10 iti va trebui 1000 de leduri? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum