Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnat Xpress 12 in 60l acordata la 30 hz ?

Mihai Cimpoeru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai Cimpoeru

13

• Badman

7

• PaulAlex90

6

• Dr4g0n

1

Stiu threadul ala ! Daca si tu esti de parere ca nu e bun difuzorul, recomanda-mi tu altul care sa mearga in 60l br si sa fie neaparat de 12 in pretul de 2 mil !

Link spre comentariu

Am reusit sa simulez ambele difuzoare in incinte identice si asta a iesit : Posted Image

Acum tind spre gz chiar daca e mai scump !

Ce parerea aveti ? Ii ajung lui GZTW 200w ?

E cam mult 80l pt un difuzor de 12 ! Parerea mea !!!

Link spre comentariu

Pai am crezut ca faci misto ca imi recomanzi SAL ! Am gasit niste posturi pe unu din forumuri cu cineva care a folosit difuzorul ala si nu a reusit sa scoata nimic din el ! In plus am avut ocazia sa ma joc cu ydd250 lrbh si ydd165 lrbh , care sunt similare cu sbx , si vreau sa spun ca sunau ca un rahat ! Din simulari ala de 10 arata super , dar in realitate era o porcarie !! Am mai lucrat si cu alte difuzoare de la SAL si singurul care mi-a placut a fost din seria SA 1620 care suna chiar frumos si era in stare sa inghita multa putere !

Link spre comentariu
  • Administratori

Nici pe departe cele yunchun nu sunt aceleasi cu SAL, daca seamana nu inseamna ca se aud la fel. Daca ar fi sa o luam asa toate difuzoarele se aud la fel :smt017 Difuzoare auto sau profesionale nu se aud nicicum in casa

Link spre comentariu
  • Administratori

Sunt la fel ca si celelalte chinezarii doar ca sunt mai ingrijit lucrate putinTot asa poate sa nu-ti placa si un difuzor hi-end de 500Euro, in gusturile oamenilor nu pot te... puneEu zic sa alegi ce macar ai auzit si ti-a placut pentru ca nu cred ca ai de scos cateva sute pe un difuzor si dupa aia sa nu iti placa

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator GoGoasa

Am observat ca vorbeati de Magnatu de 12 . Eu vreau sa iau un Magnat Xpress de 15 .Am atasat o poza cu el .E facut de baiatul din poza .Se pricepe ;)

De ce 12 si nu 15 ? :da Daca e mai mare sigur (zic eu) ca scoate si bass mai puternic.

Astept pareri :nas:

Multumesc anticipat . Salutari !

PS pentru pufuletz : Gz'urile din cate stiu eu sunt facute pentru bass puternic :freaza: Eu am vrut sa iau un GZRW 30SPL 1000W dar e cam scump ..totusi as fi facut un compromis pentru asa ceva daca nu m'ar fi atentionat acest baiat ca nu sunt bune pentru house (si mie imi cam place housu)

Link spre comentariu

GoGoasa .........ultimul post la subieectul de mai sus a fost acum 2 ani .................Referitor la subul tau de de 15" : 1. Nu ai ce cauta in camere de pana in 40 m2 cu asa ceva , ca ti-l aud vecinii si cand asculti la minim, iar tu nu ! 2. Magnatul ala l-am avut , si e puturos , are group-delay mare , deci este exclus sa se foloseasca in instalatii de sunet pt casa. 3. Daca vrei ceva calumea , nu are rost sa te arunci la un lighean ieftin , mai bine la banii aia cauti un difuzor de 10" cat de cat bun si dedicat pt constructia de subbass pt casa.

Link spre comentariu
Vizitator GoGoasa

aa ma scuzi atunci am uitat sa mentionez : eu il iau pentru MASINA !eu asta si vreau :GROUP DELAY MARE :freaza: omu il are in casa . deci iti dai seama :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări