Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnat Xpress 12 in 60l acordata la 30 hz ?

Mihai Cimpoeru

Postări Recomandate

Ce parere aveti de combinatia asta ? Amplificatorul este unul diy de 200w pe 4 ohmi ! Mentionez ca am ascultat Xpress 10 in 35l acordat la 30 hz si mi-a placut cum suna ! Incinta o sa o fac din pal de 18mm la dublu si cu cateva ramforsari in interior . Rezonatoarele o sa fie 2 de 10 cm diametru si 70 cm cu un cot la 90 grade ca sa incape in incinta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai Cimpoeru

13

• Badman

7

• PaulAlex90

6

• Dr4g0n

1

• Administratori

Magnaturile pe vremuri erau super scule dar la si super preturi, acuma au mutat toata productia in China si mai toate produsele sunt de rahat, produsele de acuma se bazeaza doar pe inertian brandului care cu timpul va dispare

Link spre comentariu

Incinta mai mare de 60l nu vreau sa fac ! 12BR70 nu mai este pe stoc la domnul vasile si am nevoie neaparat de un difuzor pe 4 ohmi ca sa suga toata puterea din amplificator !Dl Vasile am ascultat xpress 10 si nu suna atat de prost ;e cu mult peste bluetech , sal sau senon !! Atat ca incinta nu era foarte bine ramforsata si mai si sufla putin aerul pe tub la 200w .... A lasat in urma subwooferul de la z5500 !!Sper ca cel de 12 sa nu fie puturos si sa-mi faca un group delay urias !!Oricum cam in 2 saptamani o sa il cumpar si ma apuc de subwoofer !

Link spre comentariu

Nu vad stresul "stoarcerii" puterii din amplificator cand oricum si cu puterea aia in plus Magnatul tot mai incet se aude decat Beyma-urile.

Astea auto au Spl-ul declarat mult mai mic, zic eu, probabil cu boost-ul de la portbagaj.

Intr-o camera normala daca pui difuzorul auto in mijlocul incaperii nu se mai aude bass deloc, eu asa am observat, numai pe la colt au bass.

Totusi, 10BR60 lucreaza f bine in 50-60 l, eu zic sa te mai gandesti.

L.E: O solutie putin mai scumpa, http://www.hi-end.ro/10k01-p-829.html

Link spre comentariu

Orice difuzor daca il pui in mijlocul camerei piede din bas ! Mai ales daca ai o camera proasta dpdv acustic !Ca spl eu am fost multumit de varianta de 10 ! Imi trosnea aragazul si zdranganeau borcanele din camara .Oricum daca aveti o varianta de difuzor mai bun cam pe la 2 milioane de 12 si pe 4 ohmi sa-mi spuneti . Mie imi place xpress pt ca are cursa mare, putere maricica, bobina destul de mare ( 2 inci ), fs mic.Daca aveti alte recomandari va rog sa-mi spuneti !Eu zic ca difuzorul asta e o alegere buna !

Link spre comentariu

Bun, atunci recomanda-mi tu un difuzor de 12, pe 4 ohmi, care sa mearga bine in maxim 60l si sa tina 200w !!!Ce nu-mi place la xpress e gaura pt racire a bobinei pt ca e cam mica......

Link spre comentariu

Ce parere aveti GZTW 30T, ar merge mai bine in incinta asta ? Singura chestie naspa e pretu si faptu ca are nevoie de 400w.Momentan sunt la servici si nu pot simula in winisd, iar acasa nu mai am calculator.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări