Vizitator jaxxx Postat Aprilie 15, 2008 Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Buna, tuturor!Am un awt-2274 - masina de spalat cu incarcare verticala, face zgomot ca un avion, e problema de rulmenti in motor! Cam cat costa un motor nou sau eventual reparatia (schimbarea rulmenti -)?Multumesc pt raspuns Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 mergi la un service de motoare si vezi cat iti iau baietii, depinde de service, taica-miu si-a facut motorul la service cu 1 mil(tot rulemntii). Link spre comentariu
Vizitator jaxxx Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Merci, Adrian! Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 am uitat sa specific ca e motor puternic, de circular, nu mai stiu de cat dar oricum e de 3-4 ori mai mare decat cel de masina de spalat :yawinkle: Link spre comentariu
MishuL Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Un rulment e cativa leiutzi, si sunt doi, ce mare filozofie sa-i schimbi singur? Totusi, vezi sa nu fie de la rulmentii de la cuva!!!! Link spre comentariu
alex mm Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 ... nu fa, rabat la calitate :smt009 , cumpara rulmenti ,de calitate ,capsulati din seria ZZ, nu cu plastic ,ca cei romanesti . O sa ai de lucru daca pui rulmenti autohtoni !alex mm :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum