Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ciss(Sistem de alimentare continuua cu cerneala)

ice:>)

Postări Recomandate

Ok in primul rand nu stiu cat e de buna ideea si cum functioneaza pe imprimanta , dar totusi ma gandesc sa incerc.

Problema e urmatoarea (am un post si la hardware pentru eventuala ...se poate sterge)

ok am un mp 210 care funcioneaza deocamdata cu un pg 37 si un cl 38 ....

se pot schimba cu 40 respectiv 41. Problema e ca io vreau sa montez un Ciss si in afara de chinezi nu am gasit niciunde pentru aceste tipuri de cartuse.

Intrebari:

Se poate construi asa ceva si acasa(sincer banuiesc ca da)?

Pe ce principiu functioneaza? (Ca sigur nu cred ca-s vasele comunicante)

Bine , astept si eu pareri , sugestii , si ideea e ca vreau sa-mi fac un Ciss asa ca va rog fiti la subiect , fara refiluri si alte cele.

Astept idei.http://www.bikudo.com/buy/details/107940/ciss_for_canon_pg40_cl41_and_other_models.html

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ice:>)

4

• bogdan_

2

• sofian

1

• rony2006

1

Top autori în acest subiect

salut,si eu ma gandeam sa incerc sa fac asa ceva. am o imprimanta HP 690C foarte veche, dar inca functionala. abia am reusit sa fac rost de un cartus color functional, dar s-au amestecat culorile in el pentru ca a fost tinut inclinat, asa ca trebuie sa astept sa se termine. m-am gandit sa folosesc pe post de tuburi ceva izolatoare de fire. inca nu stiu cum sa fac sa nu curga cerneala dintrun rezervor in cartus, ci doar sa mentina un nivel cat de cat constant. am vazut ce dai tu in link acolo la o firma romaneasca, dar nu imi mai aduc aminte care. erau pentru HP parca. dar nu imi mai aduc aminte firma. o sa iti dau un PM cand dau de ea. daca ai ceva idei dyi sau reusesti sa faci ceva, spune-mi si mie.

Link spre comentariu

Ok asta am vazut dar am mai vazut tot pe la chinezii astia un Kitt diy care se poate monta pe cartusele originale pe care le ai.....problema e ca io am vb cu respectivu si a zis ca nu poate sa-mi trimita asa ceva daca nu am o firma si nu sunt distribuitor , si ei exporta numai in anumite zone.....am mai gasit ceva pe eastbay.uk dar erau pe la 180 $ +35$ transport:Dma gandesc daca sa-ar putea modifica un ciss taind tuburile(capilariile) si inchizandule cat mai etans in gaurile date pt. refill ale cartuselor noastre???

Link spre comentariu

Dap am incercat la rastero am incercat si la alte firme , am vb personal cu distribuitori si din iasi ...am vb chiar si cu un chinez....fara rezultat(inca chinezul mi-a recomandat ca in momentul actual nici sa nu imi cumpar cica au feedbackuri....)nush daca iau un cis normal si ii pun cartusele mele la capat si le etansez cu silicon ceva???oare ar merge?Mai vazusem pe cineva pe site care ar fi cumparat asa ceva pt mai multe imprimante .....daca ar da si un nume...asi ramane indatorat daca nu astept idei si sugestii.....

Link spre comentariu

Se cenzureaza si pe pm...:d macar daca si firma la care se face reclama in acest forum s-ar ocupa cu asa ceva....Cred ca ar fi mai normal.Desi, nu cred ca daca a-si comanda la paudio sau ma rog la ce se mai face publicitate pacilea mi-ar trimite asa ceva.Ideea e ca mi-a trimis cineva o adresa cu un magazin care are ceva in genul acesta pe stoc(ii multumesc foarte mult) am facut comanda si acum mi s-a spus ca e trimisa . O astept sa soseasca.Problema e ca sunt numai tuburile si cu rezervoarele pentru tus eu unu sper sa mearga . Astept sa- l incerc si dupa aia o sa comunic ce se mai intampla ca sa nu-mi dau cu presupusul(acolo scrie ca merge pe ori ce tip de imprimanta).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări