Ciprian Alexandrescu Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Ce spuneti sa aleg intre acestea.Specificatiile le cunosc...vreau pareri personale de la oameni ce au folosit..Benq E720Benq E740icanon a510Mentionez ca nu pot cumpara altceva mai scump si nu am pretentii prea mari.As vrea sa stiu daca aceste camere au si mufa de alimentare sa le pot folosii fara baterii ca si camera web.Multumesc. Link spre comentariu
nicul Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 cum bine spui sunt camere fara pretentii. canonul ,cel putin nu poti sa-l folosesti precum webcam. poate are mufa de alimentare, dar nu e prea utila pentru ca alimentatorul e optional. aparatele de fotografiat in general sunt pentru facut poze.eu am o chinezarie fara pretentii pe care scrie Mercury, nu cred ca mai exista marca asta.face poze asa si asa in conditii de iluminare foarte bune. are doi mega si e foarte buna de webcam, are functia asta, doar ca e cam mare comparativ cu cele dedicate. merge fara baterii si se alimenteaza prin mufa usb cand e pe functia asta, sau cand descarci poze. nu poti sa faci poze fara baterii. nu are zoom optic.comparata cu un aparat de fotografiat ieftin (canon 510) e mult mai slaba Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Eu am Benq C840, 8Mpixeli, zoom optic, LCD mare. Nu are alimentare externa (fostul Benq C30 avea, RIP ). Sa-l folosesc ca si webcam nu cred ca merge, sincer nu am incecat, nu am de mult aparatul. Cam am probleme cu macro de la distante mici si ma enerveaza la culme ca are prea multe optiuni :smt012 In rest sunt multumit de camera, la pretul asta (300RON) chiar nu cred ca pot gasii ceva mai bun.... Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Aprilie 16, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2008 Am mai gasit un sony cyber shot dsc-w35 second .Din pacate acela nu poate sterge pozele conectata la calculator.este vazuta read only iar din meniu doar una cate una.Oare merita aceasta fata de Benq E720?Camera Canon am cam scos-o din optiuni,procesarea video este la pamant(maxim 10 fps la 640x480).E pacat deoarece daca inregistra o cumparam si ii faceam eu un adaptor.ghimpe e bine ca are multe optiuni..pot sa o reglezi. :smt003 ..., te rog spune-mi daca camera ta se alimenteaza prin usb sau are mufa dc.Ma intereseaza sa o pot folosi ca camera web chiar si pentru perioade scurte..Te mai rog sa legi iesirea video sau sa inregistrezi un clip(640x480) si sa-mi spui daca imaginea e cursiva(>=25 fps) sau sa-l atasezi undeva sa-l vad si eu.Multumesc mult. Link spre comentariu
Vizitator gavstefan Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 Salut, As vrea sa cumpar Sony W-35...asa stricat cum este. Astept un e-mail la: [email protected], sunt din Bucuresti. Te rog sa-mi spui un pret. Multumesc. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 ca si camera web merge orice camera foto , daca ai cablu de Semnal TV OUT ! Eu am un Olympus fe180 si merge perfect ! Inca ceva.. eu folosesc tv tunner , si nu mai trebuie nicio setare , doar conectez camera la tv tuner si apoi merge ! Mai existau pe net variante insa erau destul de complicate ! Succes Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 benq ar fii cea mai proasta alegere posibila d.p.m.d.v.mai de graba un aparat second sau canonu.mult mai bun. Link spre comentariu
c_anicai Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 e o problem? cu aparatele foto, ori de care model î?i cumperi nu o s? fii mul?umit. Personal am luat un a430 de la canon ?i nu mi-a pl?cut, a urmat un un s5700 de la fuji, pe urm? un s9600 ?i m-am oprit la un 400d de la canon. Nici ultimul nu e cine ?tie ce dar m-am oprit aici c? d?deam faliment. Acum o concluzie sumar?, de câ?i bani e?ti dispus s? investe?ti, prime?ti un produs corespunz?tor calitativ, nu conta c? o firm? de renume nikon ... canon pentax etc face aparate mai bune ca o companie slaba precum e benq, firmele mari fac compromisuri la calitative pentru a coborî ?tacheta la pre?, iar firmele mai mici nu sunt nicidecum limitate tehnologic la nivelul actual, de multe ori î?i dau interes pentru a face un produs competitiv pentru a se înfiltra între gigan?i. Link spre comentariu
alexutu Postat Octombrie 27, 2009 Partajează Postat Octombrie 27, 2009 scuzama a_nicai dar cred ca tu ai o problema personala. aparate de calitate sunt si aici nu sunt compromisuri. ca tehnologia a inceput sa se ieftineasca, e cu totul altceva, ca se tinde catre cu totul altceva fata de cum se facea acu 30-40 de ani e iar cu totul altceva.singurul lucru notabil pe care pot sa il spun este ca aparatul conteaza cam in proportie de max 10%, restul conteaza cel din spatele aparatului. cum se impaca cu camera cu setarile, ca sa poata scoate tot ce isi doreste. am lucrat in magazine de profil si pot sa spun ca benq sunt f slabe, si aici vb pe fapte, probate, sau aduse inapoi de clienti. pot sa iti recomand PANASONIC-au optica f buna (dk gasesti cu LEICA, e perfect, stabilizator OPTIC de imagine, si diverse chestii in functie de model)iara SONY -sunt niste aparate f reusite-personal folosesc si sunt f multumit( au cea mai buna optica ZEISS, au stabilizator digital de imagine, ceea ce e un minus fata de panasonic, si la fel au diverse functii diferite de la model la model)CANON, FUJI, -SUNT iara alegeri ok, sunt firme vechi in domeniu si pot fii o alegere bine venita.Mai sunt si alte firme vechi dar mai putin regasite pe piata noastra, oricum cred ca o alegere inspirata ar fi un panasonic si nu sunt chiar f scumpe.(poti gasi de la vreo 250 ron pana la ...........MULT) Link spre comentariu
c_anicai Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 scuzama a_nicai dar cred ca tu ai o problema personala......pot sa il spun este ca aparatul conteaza cam in proportie de max 10%, restul conteaza cel din spatele aparatului.pot sa iti recomand PANASONIC-au optica f buna .......iara SONY -sunt niste aparate f reusite.....au cea mai buna optica ZEISS,mda, m-am l?murit ...... dac? tu faci o poz? cu panasonicul la subiecte în mi?care noaptea în ora? f?r? alte surse de lumin? ca apoi s? înr?mezi 30x40 ?i s? se uimeasc? privitorii de rezultat, eu nu mai comentez nimic.?i ZEISS pe camere tip brichet? este exact "frec?ie" ...câte aparate foto/video din gama semipro sau pro de la sony au optic? ZEISS ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum