nexus Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Salut, de curand am achizitionat acest programator despre care am citit aici ca ar fi f bun, insa nu reusescnicicum sa programez un PIC 16F628 in sensu ca-mi da nenorocitul ala de mesaj "verify failed at 0001h". Nu inteleg unde gresesc tensiunea de alimentare e buna,conectarea la PC e buna, driverul l-am instalat(XP), JDM Prog,Direct I/O, am incercat cu delay 10 si alte cateva, com port 1,la communication nimic inversat, CP OFF etc. aceeasi treaba "verify failed at 0001h".Asa ca v-as ruga sa-mi spuneti si mie ce setari ati folositcu succes pt IC Prog si acest programator multumesc Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Care programator ? (nu-l cunosc dupa cod) Link spre comentariu
nexus Postat Aprilie 13, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2008 aka AD-PIC01V de la adelaida toata lulmea il stie s-a mai vorbit aici. am nevoie de micile voastre trucuri ca sa-l fac sa programeze. plz Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Hardware Settings :-------------------JDM ProgrammerWindows APII/O Delay : 10Comunication : toate neselectate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum