Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD

Vizitator I0nutC

Postări Recomandate

Vizitator I0nutC

Am un display de laptop de 15,2" si vreau sa il fac sa mearga la un dvd-player, modelul este b152ew01 v.0 , dvd-ul are iesiri: Component video out(Pr Pb Y), S-video, video out(e un rca), scart. Aveti ideea cum as putea sa iau semnal video din dvd?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian Luben

3

• djgabryel

1

Vizitator fricosu007j

cred ca incerci sa faci ceea ce incerc sa fac si eu .. ai nevoie de convertor RGB in LVDS ( Low-voltage differential signaling ) conexiunie LVDS sunt pe majoritatea LCD-urilor interfata este de 20 pini, eu vreau sa pun un lcd de laptop pe un barebone miniatural si sal ascund in .. faiantza din baie :))

Link spre comentariu

cred ca incerci sa faci ceea ce incerc sa fac si eu .. ai nevoie de convertor RGB in LVDS ( Low-voltage differential signaling ) conexiunie LVDS sunt pe majoritatea LCD-urilor interfata este de 20 pini, eu vreau sa pun un lcd de laptop pe un barebone miniatural si sal ascund in .. faiantza din baie :))

Si ai reusit sa-l faci?
Link spre comentariu

Si eu am aceeasi problema...doar ca la LCD ul meu am gasit datasheet-ul unde imi arata la 6 pini semnal rosu, la sase semnal verde si la sase semnal albastru, fiecare 6 pini sunt urmati de GND-ul culorii respective. Problema e cum fac eu din semnal RGB unde am un singur fir de semnal pt fiecare culoare sase fire cu pentru fiecare culoare?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări