Vizitator I0nutC Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Am un display de laptop de 15,2" si vreau sa il fac sa mearga la un dvd-player, modelul este b152ew01 v.0 , dvd-ul are iesiri: Component video out(Pr Pb Y), S-video, video out(e un rca), scart. Aveti ideea cum as putea sa iau semnal video din dvd? Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 semnal din video iei simplu dar chestia e cum il pui pe lcd, ai vre-o mufa VGA pe la lcd? Daca da, atunci e simplu, cred ca sunt adaptoare de la S-video la Vga Link spre comentariu
Vizitator fricosu007j Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 cred ca incerci sa faci ceea ce incerc sa fac si eu .. ai nevoie de convertor RGB in LVDS ( Low-voltage differential signaling ) conexiunie LVDS sunt pe majoritatea LCD-urilor interfata este de 20 pini, eu vreau sa pun un lcd de laptop pe un barebone miniatural si sal ascund in .. faiantza din baie ) Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 cred ca incerci sa faci ceea ce incerc sa fac si eu .. ai nevoie de convertor RGB in LVDS ( Low-voltage differential signaling ) conexiunie LVDS sunt pe majoritatea LCD-urilor interfata este de 20 pini, eu vreau sa pun un lcd de laptop pe un barebone miniatural si sal ascund in .. faiantza din baie )Si ai reusit sa-l faci? Link spre comentariu
djgabryel Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Si eu am aceeasi problema...doar ca la LCD ul meu am gasit datasheet-ul unde imi arata la 6 pini semnal rosu, la sase semnal verde si la sase semnal albastru, fiecare 6 pini sunt urmati de GND-ul culorii respective. Problema e cum fac eu din semnal RGB unde am un singur fir de semnal pt fiecare culoare sase fire cu pentru fiecare culoare? Link spre comentariu
Vizitator cfrromania Postat Aprilie 20, 2008 Partajează Postat Aprilie 20, 2008 Orice lcd are iluminare inclusa?? Link spre comentariu
Vizitator cfrromania Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 Imi raspundeti si mie la intrebare? Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 NU, depinde de model, daca e reflexiv si implicit monocrom, atunci nu are, daca e color are sigur :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum