GS Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Salut!Am incercat sa cuplez un mixer Behringer Eurorack UBB 1002 la PC,dupa schema recomandata de programele audio cu care lucrez(Cakewalk Sonar,Cubase,Reason...),si chiar de producatorul placii audio,E-MU 0404(interrna PCI).Am cuplat "Line-Out"al interfetei la 2 canale ale mixerului,iar iesirea mixerului"Main Out",la "Line In"din placa audio.La cea mai mica incercare de crestere a nivelului sonor,se aude un tiuit ingrozitor,o reactie,ceva...Am citit si recitit help-uri si tutoriale si am ajuns la concluzia ca iesirea din mixer catre PC se face pe calea"AUX"pe care eu nu o am.Am incercat toate celelalte iesiri"Tape-out","Phones",cu acelas rezultat,tiuit.Deci,astept sfaturi ,ce as putea face sa improvizez o iesire"AUX"(si ce este aia?),prin care sa aduc mixerul in calculator!Multumesc anticipat.GS. :smt020 Link spre comentariu
Vizitator PhoNic Postat Aprilie 14, 2008 Partajează Postat Aprilie 14, 2008 pai iesirea o faci de la rec out si intrarea e bine sa o faci din return ...pt pc unde-s conecotarele RCA Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 14, 2008 Partajează Postat Aprilie 14, 2008 Pai ai facut o bucla de amplificare, de aia tiuie, lasa numai iesirea mixerului pe intrarea pc, scoate iesirea pc de la intrarea mixerului. Probabil nu se ''pupa'' cele 2 componente. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum