Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pr mari cu un ipa800

Vizitator andrei_vaslui

Postări Recomandate

Vizitator andrei_vaslui

salut!de cateva sapt ma chinui cu un ipa800.nu merge ...nuj ce are ...stiu doar ca pe partea cu irfp9240 am tensiunea de 5 V pe grila si pe partea cu irfp 240 am tensiune maxima pe grila.....finalii si restul tranzistorilor si diodele toate sunt bune leam verificat de mai multe ori ...de la ce sa fie tensiunea asa mare ?si pe iesire am tot tensiune maxima .....dar acuma nu mai am decat vreun volt cam asa dar unu din finali se incalzeste f tare si nici nu merge ....ce poa sa fie ????multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• djlove

1

• ratza

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator andrei_vaslui

finalii is buni ....dar prefinalii iam eliminat dar tot degeaba ca tot asa se comporta .....nici o diferenta ori cu ei ori fara ei e tot aia .......dar vad ca la iesire am - si la masa am cu + tensiunea :(

Link spre comentariu
  • Administratori

Eu cred ca finalii sau macar 1 din ei este in scurt, masoara finalii, daca ai o rezistenta sub 400ohmi intre oricare din terminale este dus... asta pentru aparat de masura digital

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări