Vizitator andrei_vaslui Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 salut!de cateva sapt ma chinui cu un ipa800.nu merge ...nuj ce are ...stiu doar ca pe partea cu irfp9240 am tensiunea de 5 V pe grila si pe partea cu irfp 240 am tensiune maxima pe grila.....finalii si restul tranzistorilor si diodele toate sunt bune leam verificat de mai multe ori ...de la ce sa fie tensiunea asa mare ?si pe iesire am tot tensiune maxima .....dar acuma nu mai am decat vreun volt cam asa dar unu din finali se incalzeste f tare si nici nu merge ....ce poa sa fie ????multumesc Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 dar acuma nu mai am decat vreun volt cam asa dar unu din finali se incalzeste f tare si nici nu merge ....ce poa sa fie ????multumescProbabil e ars. Link spre comentariu
djlove Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 inseama ca ai un scurt pe partea cu 240, verifica atent montajul, verifica prefinalii si finalii Link spre comentariu
Vizitator andrei_vaslui Postat Aprilie 12, 2008 Partajează Postat Aprilie 12, 2008 finalii is buni ....dar prefinalii iam eliminat dar tot degeaba ca tot asa se comporta .....nici o diferenta ori cu ei ori fara ei e tot aia .......dar vad ca la iesire am - si la masa am cu + tensiunea :( Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 12, 2008 Administratori Partajează Postat Aprilie 12, 2008 Eu cred ca finalii sau macar 1 din ei este in scurt, masoara finalii, daca ai o rezistenta sub 400ohmi intre oricare din terminale este dus... asta pentru aparat de masura digital Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum