Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

forward router

myghtnight

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• myghtnight

6

• Bamse

2

• ddeliciu

2

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Fii ai explicit !Din ce am inteles eu, tu vrei sa il faci Bridge, de forward nu am auzit, ca la modem RTC, ca ip-ul real sa fie direct pe pc si nu pe modem real si dinamic pe pc !Cred ca se poate, ar fi bine sa specifici si numele routerului !Bafta !

Link spre comentariu

Pai eu nu am un astfel de router si nici meniul lui nu l stiu, daca l'as avea in fata, mi-as da seama, dar asa nush !Cineva care il are ar trebui sa stie !Cauta setari de bridge......dar la ce anume il folosesti ?!BAFTA !

Link spre comentariu

seteaza ca pe portul de cs sa se duca datele din router in server,vezi pe netcauta dupoa modelul tau de routrer,sa vezi ce se poate face,sigur gasesti ceva informatii

Link spre comentariu

Sal !!! :smt039 nu conteaza ce fel de router folosesti (toate routerele stiu forward) tot ce trebuie sa afli este portul pe care serverul tau de CS face comunicatia. Problema se complica daca tu vrei sa fie public serverul tau si providerul de internet ati aloca IP dinamic ( adica DHCP) ,deoarece trebuie sa comunici celor care vor sa intre pe server ce IP public ai (cel care-l primesti de la providerul tau de net). Daca iP-ul este static cei care se conecteaza la server vor scrie IP-ul tau si :xx portul CS ceva de genul 85.129.100.125:92unde pana la : este ip-ul tau si dupa : este portul de comunicatie. Iar la router configurezi la forward 92 -> 192.168.1.2:92adica tot ce vine pe IP public cu portul 92 merge la calculatorul cu ip 192.168.1.2 pe portul 92. Bafta si spor la butonat :smt024 !!

Link spre comentariu

Sal !! :smt039

... nu ai nevoie de soft , in poza de la atasament este interfata web la routerul meu. Setarile o sa le gasesti in interfata web

de la routerul tau incerca aici http://192.168.1.1 daca nu merge tre` sa afli IP de la gateway (acolo este interfata ta la router)

vezi pe manual.

Link spre comentariu

in mare parte am reusit dar acum am o mica problema nu ma mai pot conecta prin router deloc l internet :smt010 cum pot sai resetez setarile fara sa ma conectez la 192.168..... pt ca nu mai pot sa ma conectez la acea adresa ?

Link spre comentariu

cauta aici modelul tau de router, si vezi cum spune sa faci treaba: http://portforward.com/

a, si era sa uit: teoretic, ar trebui sa ai un buton de reset la router, alimenteaza-l, fara sa bagi nici un cablu, da-i reset, si vezi daca nu revin setarile initiale... asa ar trebui.

mai intai, insa, uita-te pe situl dat sa vezi ce ai de facut!!!

Link spre comentariu

am facut forward exact cum scria in indicati si ntradevar nu mai imi aparea ip de lan aparea cel real dar nu mi mai mergea mozilla firefox si mesengerul ,dar imi mergea serverul cs :smt003 si am avut proasta inspiratie sa mai fac o setare care nu prea a fost buna ca de atunci nu mi se mai conecteaza deloc routerul la internet ,fara router imi merge internetul dar adresa unde am facut setarile la router nu mai merge ,daca stiti vreun program ceva care sa reseteze setarile dar care sa nu trebuiasca conectat l internet :smt017

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări