Blind Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Eu nu iti dau argumente in scrisvii la bucaleprobam toate tipurile de clarion de pe raft si pe urma vorbimvarul meu are un shop in care vinde si monteaza sunet pe masini de vreo 10 anistiva de garatii ii cea mai mare la clarionnu vorbesc din carti ca tine care ai vazut 2 clarion c u later alig.Atunci ce recomanzi? Nu doar dpdv al garantiei, ci si al claritatii sunetului Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Eu nu iti dau argumente in scrisvii la bucaleprobam toate tipurile de clarion de pe raft si pe urma vorbimvarul meu are un shop in care vinde si monteaza sunet pe masini de vreo 10 anistiva de garatii ii cea mai mare la clarionnu vorbesc din carti ca tine care ai vazut 2 clarion c u later alig.Atunci ce recomanzi? Nu doar dpdv al garantiei, ci si al claritatii sunetuluias merge in ordinea asta :alpine ,blaupunkt sony dar modele peste 350 de euro Link spre comentariu
Vizitator Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 de blaupunkt nu zice nimeni k e bun? eu il am de o saptamana si sunt suuupermultumit de el:) Link spre comentariu
Parakiosu2 Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 pai daca citeai mai sus de postul vedeai ca am scris si blaupunktoffffff Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum