MihaiGSM Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Am instalat de curand Ubuntu 7.10. foarte multumit :weedman: Insa cand incerc sa instalez yahoo messenger imi da o eroare legata de "libgdk-pixbuf2". Am incercat sa caut asa ceva dar nu gasesc pentru arhitectura comp-ului meu care este "i486" cica :smt012 Ma puteti ajuta careva in legatura cu aceasta? Sunt incepator in ale linux-ului asa ca iertati-ma.... :smt010 Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Aprilie 9, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Multumesc ca ma ajuti! Dar imi spune : " Couldn't find package libgdk-pixbuf2". Sa tre' sa-i fixez rot-ul? Si cum fac asta? Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 E messengerul ?la de la Yahoo special pentru Linux sau...? Eu folosesc pidgin. Link spre comentariu
danb1974 Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Chiar asa, ai din principiu instalat pidgin care stie si yahoo, e in applications -> networkSi daca poti trai fara clopotei si imvironments sau cum le zice, merge foarte bine Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Cu transferul de fi?iere are probleme la primit. De trimis merge f?r? gre?uri. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Aprilie 10, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Multumesc la toti! :partyman: Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 În 7.10 e gata instalat. Alt + F2 ?i pidgin Link spre comentariu
cipricoder Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 foloseste koppete sau pidgin sunt mai bune decat yahoo! yahoo pt linux e vechi! Link spre comentariu
Nemesis Postat Aprilie 20, 2008 Partajează Postat Aprilie 20, 2008 Cu transferul de fi?iere are probleme la primit. De trimis merge f?r? gre?uri. Minti :smt003 , si eu credeam la fel....pana am gasit ca este undeva o setare.....nu mai retin unde....dar te uiti prin optiunile porumbelului si trebuie bifat ceva . As da acum restart sa intru pe linux si sa-ti spun exact dar downloadez ceva acum si nu pot da restart . Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 20, 2008 Partajează Postat Aprilie 20, 2008 Am bifat, am si setat, nu merge. Link spre comentariu
danzup Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Libraria " libgdk-pixbuf2 " e abandonata in Debian . Nu gasesti ce sa instalezi de aia nu merge yahoo cupachetul pentru debian !Asteptam o noua versiune de yahoo messenger pentru debian bazat pe alte librarii in viitor !Varianta de yahoo messenger era buna pentru "woody" si se pare ca mergea si pe "sarge" .Pe "etch " nu merge ! am sapat o zi pana am vazut ca nu compileaza pe etch din cauza lipsei si altor libs .... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Mai 26, 2008 Administratori Partajează Postat Mai 26, 2008 Linux = frecte la piciorul de lemnCine isi cauta de lucru gaseste :smt016 Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Anumite variante sunt capabile sa dea afara din salile cu servere gunoaiele de softuri ale lu' Billy Poarta... :smt003 Ceea ce este insa clar, e ca nu e facut pentru userul Lambda :smt009 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum