gogoo Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Incearca sa pui la circuitele integrate pe care le folosesti de acum incolo si soclu pentru ca daca se ard sau se intampla ceva cu ele sa le poti schimba usor,sau daca vrei sa recuperezi sa le recuperezi in stare buna,nu coapte si cu pinii indoiti. Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 gogoo vorbeste din experienta!!! :yawinkle: felicitari, si la mai mare!! :supz: Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 am uitat sa specific ca acest cablaj o fost primul facut de mine , cam acuma un an Link spre comentariu
Vizitator knicusor Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 ce program ai folosit ? daca ai pune si niste print screen`uri sau macar pasi care trebuie urmati(in programul pe care l`ai folosit u) pentru a printa un cablaj.ex am schema de mai jos, cum o pot transpune pe foaie sau pe folie pnp pentru a o transfera pe placa ? schema este facuta in Pspice schematics Link spre comentariu
Vizitator dreamer Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 ca sa scapi de punctat si sa centrezi mult mai usor lasa gaurile la printat ..sa corodeze cate un punct la fiecare pastila de lipitura...incearca sa mai aduni piesele pe placa ..nu sa le lasi cum vrea programul sa le risipeasca..si eu unu obisnuiesc sa fac circuitele un pic mai groase (0.04 inch)..cat despre scrisul pe partea cu piesele eu am incercat si merge destul de frumos ..aceeasi metoda care o folosesti pt imprimare pe cablaj (tooner transfer) si imprimi asezarea pieselor si notatiile pe partea cu piesele , dupa corodat si gaurit..bafta pe mai departe Link spre comentariu
Vizitator dreamer Postat Iunie 13, 2008 Partajează Postat Iunie 13, 2008 programul se numeste PCB Wizard ...dak ai nevoie de program sau de ajutor pt a-l folosi ma poti contacta si pe mine..si eu il folosesc si sunt foarte multumit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum