Vizitator Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 ce ziceti de primul meu cablaj? iesit din prima!! Link spre comentariu
Jimmy Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 arata bine ;)cu ce l-ai desenat? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 pai la imprimanta laser cu coperta de la o revista , si intre timp am mai retusat cu markerul. Majoritatea traseelor is de 1mm Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 arata bine pentru primul cablaj. la gaurire sa te vedem ! :smt005 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 nu mi fac griji am aparathome made facut special pt burghii de +0.5. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 da dar tre sa nu fuga de pe gaura. ori punctezi cu ceva ori ai bormasina fixa. Link spre comentariu
pid Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 cablajul probail ca arata bine daca s-ar vedea in poza bine(poza arata naspa rau de tot)oricum spor la mai multe! Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 Meseria? cablajul. Data viitoare cînd mai faci poze cu N73, pune bli?ul pe ON, nu pe auto :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 ) da de unde stii ca am facut cu n73? daca puneam blitzu se vedea tot alb din cauza reflexiei, ca am incerca. o iesit naspa ca o fost facuta seara. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 bravo pt cablaj, activeaza functia macro cand faci de aproape :yawinkle: Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Dac? dai click dreapta, image properties (în Opera) î?i spune mai multe detalii despre cum a fost f?cut? poza (EXIF information). Nu mai ?in minte dac? N73 are ?i macro, dar în orice caz are nevoie de mai mult? lumin? ca s? focalizeze corect. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 asa e mai bine cred Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 trebuie sa primesti si ceva critici: daca bormasina e fixa de ce gaurile nu sunt perfecte ( centrate ) ? . ai ceva mai multa grija la pozitionarea pieselor si nu inteleg de ce nu realizezi niste strapuri mai estetice ( am mai vazut undeva niste strapuri de :smt005 ). eu nu mai scriu pe cablaje deorece atunci cand curat colofoniul (sacazul) de pe partea cu lipiturile se intampla sa ajunga alcool si pe partea cu piesele - si tot scrisul imi manjeste frumosul cablaj alb . :partyman: in rest pentru primul cablaj e bine. :weedman: Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 nu s centrate canu mam chinuit eu sa le centrez ca eram grabit. toate gaurile le am dat in 2 min :smt003 si eu am scris ca sa mi fie mai usor cand treb sa montez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum