myghtnight Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 am un server de cs varianta zombi infected inca nu i sa dat drumul dar este functional zilnic intre orele 17-22 cine are placerea poate sal viziteze ca sa si dea cu parerea ce ar mai trebui facut l el :smt003 adresa este :192.168.0.2:27015 Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 hmm,nu ai postat tocmai bineoricum zombie infection e mai nasol decat alalat in care tero sunt zombii si ct sunt neinfectati(si asa raman tot jocul) Link spre comentariu
myghtnight Postat Aprilie 10, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2008 pai si pe unde as mai putea sa postez fara sa incalc regulamentul forumului :smt005 ..?? Link spre comentariu
ddeliciu Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 La carciuma !Acolo se posteaza tot ce nu tine de domeniul acestui forum !Carciuma nu e chiar carciuma, e un fel de terasa pe plaja, unde bei o bere si discuti chestii care nu au niciunfel de treaba cu electronica !Bafta ! Link spre comentariu
myghtnight Postat Aprilie 10, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2008 imi cer scuze daca am deschis acest top unde nu trebuie si rog un admin sal stearga Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 10, 2008 Partajează Postat Aprilie 10, 2008 bei o bere dar o cam bei singur sau te lauzi ca o bei ca oricum nu te vede nimeni :P Link spre comentariu
myghtnight Postat Aprilie 11, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2008 da cam ai dreptate adresa asta este lan :smt010 acum incerc sa rezolv problea asta ... :smt024 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 14, 2008 Partajează Postat Aprilie 14, 2008 oricum daca nu confund eu, ip-urile cu 192.168.x.x parca sint locale si nu pot fi accesate din alte retele Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 16, 2008 Partajează Postat Aprilie 16, 2008 corect!!!(@myghtnight: acum astept sa deschizi un topic la calculatoare intreband disperat cum sa faci routing!!! :snakeman: ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum