Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PP cu 6P14P, proiect nou

bogdan69

Postări Recomandate

Da :smt003 . Sorry. Eu ma refeream strict la fata...Apropo de restul..am vazut si eu carcase facute industrial la AMPLO Ploiesti.Aveau masina de taiat (ghilotina), cea mai mare era cat jumatate din garsoniera mea ; Masina de indoit, ( la fel de mare :smt003 ) etc. Iesea ceva de nota 11 !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan69

31

• hbi

14

• zal

6

• blue

6

Top autori în acest subiect

Vizitator sorin6

Mai Mitica, tu nu mai ai rusine :smt021 Ca sa revenim un pic mai pe centrul terenului, cum o rezolvi de transformatoare de iesire :smt102

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Hai ca m-am apucat sa fac pana la urma schema asta. Suna incredibil. trafurile de la dog sunt foarte bune, tensiunile sunt strict egale pe ramuri etc. Si cel de alimentare e facut exact dupa cum am cerut, fara abateri de la tensiunile solicitate sau cu alta sarma decat cea ceruta. (nu se incalzeste absolut delc chiar daca, asa de control, am tras putere aproape dubla fata de ce am cerut). Singura mica problema a fost o eroare de notare a primarelor de la trafurile de iesire( ce mi-a scris mesterul pe traf nu corespundea cu realitatea vis a vis de culoarea si pozitia infasurarilor). Eu de lene nu am masurat la inceput si le-am legat dupa indicatiile de pe eticheta. Oscila de dadeam in balbaiala. Banuiam ca e de acolo dar ,de putoare, nu verificam traful, cautam eroari in alte parti. Acum m-am invatat minte si ascult de ce zicea Stalin: "Tovarasi, sa avem incredere in oameni, dar sa-i controlam!".

Link spre comentariu

imi cer scuze de neplacerea creataam sa il trag de urechi pe mester :d

Nu e nicio problema dog. Eu sunt de vina ca nu le-am masurat.Ampliful este gata. Suna neasteptat de bine. Doar rezistenta din reactia negativa am pus-o de alta valoare(82Kin loc de 68K). Asa suna mai bine pentru urechea mea. Ramane sa definitivez carcasa si pun si poze.
Link spre comentariu

C'mon... doar o poz?? :smt003 Hai c? vreau ?i eu s? m? inspir ?i s? fur meserie de la ??tia mai cunosc?re?i. Pe Aritma mea cred c? o s-o fac ceva de genul ?sta:

Posted Image

Link spre comentariu

O sa mai fac poze, o sa mai fac. Dar 20 de ani m-am ocupat numai de poze. Mi-e scarbaade acest domeniu. Dealtfel nici nu mai vreau sa aud de ele. Nu mai am aparat foto, nu ma uit in albume. Nevasta mea are o trompeta de olympus cu care am si facut aceasta poza( cu mare greata). Dar astept pe cineva sa-mi aduca un aparat adevarat si sa fac niste poze mai bune. Rabdarica!

Link spre comentariu

N-am facut rost de un aparat mai bun asa ca pun poze facute tot cu "trompeta de balci"Deci carcasa am facut-o pana la urma numai cu ce am gasit prin casa. Am vrut sa vad cum iese cu bani foarte, foarte putini. Suficient de bine,zic eu.Rama si 'stativul" trafurilor din MDF de 18 lipit cu aracet,electronica pe o bucata de cablaj, capacul de la lampi dintr-o bucata de plexiglas acoperit cu autocolant oglinda, capacul de la trafuri din bucati de cablaj sudate cu fludor. Totul acoperit cu autocolant ramas de la o masa. Pentru urmatorul,cel cu 813 in final, trebuie sa fac carcasa din tabla groasa deoarece numai transformatoarele vor avea in jur de 20kg.Am unde sa fac acest sasiu cu bani destul de putini, insa acolo nu e acces pentru oricine.EM 800 nu am mai luat si nu m-am complicat nici cu EM84. Am urmarit in principal sa se auda bine. Aspectul doar cat sa treaca cu 5 de WAF.De sunet sunt intradevar foarte multumit, urechiometric.Sa caut niste rezistente de putere mare si ii masor performantele, dar mai dureaza, deocamdata a dat iar lenea-n mine. De aspect nu ma plang.

Link spre comentariu

Sa nu uit sa multumesc celor care m-au ajutat cu acest amplificator. In primul rand lui panda pentru schema si multe tips-uri,lui d2134 care a avut mare rabdare sa ma ajute cu sfaturi, simulari si idei. Sa nu uit de sorin6 care mi-a dat link-ul de unde mi-am luat atenuatorul.

Si nu in ultimul timp tuturor celor care au avut rabdarea sa-mi citeasca aberatiile scrise in acest subiect.

Mutumesc mult!

Link spre comentariu

Pana la urma m-am impiedicat de un EM84 prin sertare. Am sa-i pun si asa ceva. Am incercat schema atasata luata din schema de Doina Sigma. Nu ma complic sa fac cu semnal mic, direct de pe difuzor printr-o dioda cu germaniu. Din schema am eliminat variabilul de 100K ca sa aiba semnal si la volum mic. Merge foarte bine, balangane spoturile. Dioda nu e EFD108, am pus o dioda cu germaniu luata dintr-un pumn de cateva zeci din sertar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări