Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PP cu 6P14P, proiect nou

bogdan69

Postări Recomandate

L-am folosit si pe asta .... hehehehe , sunt mester la astea, nu cred ca am ratat un site calculator de atenuatoare indiferent de varianta ... Traiaca google ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 88
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan69

31

• hbi

14

• zal

6

• blue

6

Top autori în acest subiect

Mi-a venit atenuatorul din Franta. Super bun. Diferenta intre canale 0. E construit de ei in carcasa si pe mecanica de la ALPS blue, are 22 pasi. Nu l-amdesfacut din suruburi sa vad cum e lucrat. Nu m-am apucat de electronica deocamdata pentru ca imi reamenajez atelierul. O sa mai dureze putin.

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Felicitari, dar pana la urma nu ne-ai spus nimic de componentele cele mai critice... ma refer la transformatoarele de iesire...

Link spre comentariu

Multumesc sorin pentru site-ul frantuzesc. Foarte seriosi tipii. La doua ore dupa plata coletul era la posta franceza( am vazut comanda pe site-ul postei). Mai greu se misca astia la noi, chiar daca de obicei vin repede. Eu mai cumpar de pe audiotriodes.com, tot francezi, si-mi vin pachetele in 48 de ore. Parca am zis de trafurile de iesire. Sunt facute comform schemei atasate, pe pachet de tole cu sectiunea de 10 cm^2. Au fost bobinate de DJDog. Poate la un moment dat voi bobina cu propria manuta niste trafuri cu secundarul si primarul concomitent(spira langa spira). Asa bobineaza cei de la McIntosh. Problema e sa gasesc sarma dublu emailata pentru ca nu se mai poate pune izolatie intre infasurari. Alta problema e migaleala deoarece fara o masina de bobinat dubla trebuie facut la manuta totul. E destul de dragut sa bobinezi 2x3000 de spire una langa alta si sa mai scoti si prize din 100 in 100 de spire.

Link spre comentariu

bogdane, djdog este un baiat foarte de treaba si cu mult bun simt. face treaba buna si este modest. de aceea si eu am apelat la serviciile lui. te rog sa spui ce costuri a implicat aducerea atenuatorului acasa, poate daca vrei si o poza. toate bune si ma bucur ca esti multumit!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Inca nu am mai facut nimic din lipsa de chef. A venit caldura si am terasa misto sub balcon. Insa altii inca lucreaza si respira fum de sacaz. Pun cateva poze cu ultimul amplificator facut de panda. Nu am prea multe detalii, il vizitez saptamana asta si va tin la curent. Ce am inteles e ca l-a ascultat VTP si i-a placut.

Link spre comentariu

Foarte dragut, bine ca mai are cineva timp sa faca si ptr el ceva. Ce interesant arata regletele de portelan de la Costica in poza cu interiorul. :smt003

Link spre comentariu

Da, n-am apucat sa-l intreb de regletele de portelan. Ce stiu sigue e ca nu merge in targ niciodata. Daca sunt de la Costica inseamna ca se cunosc.

Link spre comentariu

Inca nu am mai facut nimic din lipsa de chef. A venit caldura si am terasa misto sub balcon. Insa altii inca lucreaza si respira fum de sacaz. Pun cateva poze cu ultimul amplificator facut de panda. Nu am prea multe detalii, il vizitez saptamana asta si va tin la curent. Ce am inteles e ca l-a ascultat VTP si i-a placut.

Unde face panda carcasa ?

As vrea si eu sa-mi fac una asemanatoare !

Link spre comentariu

Are un prieten care are masina de debitat cu laser si nu stiu ce utilaje de indoit. Face numai confectii metalice de precizie. Parca se face un proiect in Corel si dupa fisierul respectiv computerul taie, gaureste si indoaie la milimetru. problema e ca e foarte ocupat si ce vrea panda le mai strecoara din cand in cand printre picaturi.
Link spre comentariu

Asemenea carcase se pot realiza la orice firma de productie publicitara care are un cnc dar costa destul de mult iar proiectul trebuie strecurat printre lucrarile firmei respective ceea ce e destul de greu avind in vedere volumul de munca pe care-l are o asemenea firma.
Link spre comentariu

In zona Lipscani am vazut astfel de magazinase unde se fac fete de genul celor din aparatul de mai sus ( care arata extraordinar !!! ).Acestea se folosesc pe la usi "directorale"...de este scris pe ela una-alta.Am avut mai demult curajul sa intreb cat costa o suprafata mica...nu mai stiu cat...si era cam 100lei.Acum nu mai am curajul :smt005 .

Link spre comentariu

Eu cand am spus de carcasa nu m-am gandit la fetele cu care e acoperita. Alea se fac in Bricostore sau Practiker, acolo unde au si atelier de chei. Doar o fata e pana-n 30 de lei.Eu ma refeream la sasiul din tabla de otel. Daca va uitati bine in poza cu interiorul se vede cum e indoita marginea de dedesupt si are gauri pt capac. Acel sasiu si capacul de la trafuri sunt facute pe o masina care taie cu laser, sau cu jet de apa. Fabricuta unde le face panda are ambele tehnologii. Dupa debitare, gaurire pentru suruburi si socluri se indoaie tabla pe o alta masina. Totul e comandat de computer si facut absolut automat. Iese la milimetru, se pot suda suruburi sau piulite in locurile indicate din proiect, etc. Apoi i le vobsesc in camp elecrostatic. Ca pret am inteles ca un astfel de sasiu il face cu 100-150 de euro si asta pentru ca sunt prieteni din studentie. Daca ne ducem unul din noi, asa aiurea, si daca nu ne refuza nu cred ca scapam fara 300 euro. E foarte scump pentru ca intra la regim de unicat. Probabil ca ar iesi foarte ieftine daca s-ar face cateva sute de bucati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări