felixx Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Si de la acel comutator si pana la ureche sunt atatea variabile incat nu cred ca se justifica o astfel de investitie. Cel putin din punctul meu de vedere.Corect spus. Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 23, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2008 Acum,sincer de banii aia iau un atenuztor de 14euro si doua trafuri de iesire bine facute si cred ca fac o treaba mai buna,nu? Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 24, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Am cumparat atenuatorul de la francezi azi dupa amiaza. Merde, eu sunt plecat din Bucuresti o saptamana si astia mi-au dat mail ca au si trimis pachetul spre Romania. Apare deja pe site-ul postei franceze. Sper sa nu ajunga in Bucuresti cu mult inaintea mea sa am probleme cu Posta Romana. Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Stai linistit ca aici da nas in nas cu posta româna... :smt031 Link spre comentariu
feri.visky Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Eu am primit dupa o luna si 1/2 ... din SUA un pachet cu carti... Link spre comentariu
hbi Postat Aprilie 25, 2008 Partajează Postat Aprilie 25, 2008 eu zic ca o sa primeasca coletul in cel mult 10 zile. asta din cauza ca sta in bucuresti. daca locuia in iasi ajungea in 2 saptamini ( asa cum am primit si eu).sa ne tii la curent. toate bune! Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 25, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2008 ultima oara mi-a venit un pachet cu lampi si socluri in 48 de ore de la plata. Si tot din Franta. Problema e ca postasul de la mine ma stie si-mi lasa coletele mici in cutia postala. Daca lipsesc mult e posibil sa umble vreun vecin "binevoitor" la cutie. Link spre comentariu
blue Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 Am terminat un atenuator reglabil totul in regim de DIY,valoarea totala a rezistentelor este de 100k si oprecizie de atenuare 1% Link spre comentariu
ALEKS Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 Felicitarile mele pentru munca depusa si pentru calitatea constructiei.Consider foarte util acest tip de atenuator in fata unui etaj de (pre)amplificare. Dispun de un preamplificator / selector de surse de provenienta sovietica, construit cu astfel de atenuatoare (nu stiu cati pasi, n-am contorizat niciodata, probabil peste 30) si sunt multumit de aceasta solutie -- net superioara utilizarii unui potentiometru standard.ALEKS Link spre comentariu
zal Postat Mai 3, 2008 Partajează Postat Mai 3, 2008 Dau si eu cu batul in balta... nu merge desfacut si pusa tabla din spate intre cei 2 galeti ca ecran? Legata si la masa, desigur. Link spre comentariu
blue Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 Are 23 de pasi, atenuarea se face astfel : 2 pasi cu 6 dB, 4 pasi cu 5 dB, 2 pasi cu 4 dB, 7 pasi cu 3 dB si ultimii 7 cu 2 dB , aceasta pt a avea o variatie neliniara a atenuarii . Documentatia am gasit-o pe un site englezesc cu un calculator de atenuari de 24 de pasi .Din pacate comutatorul meu are doar 23 pozitii dar acest lucru nu afecteaza prea mult fiindca ultima pozitie este cea de l-a max de atenuare adica 69 db ! Link spre comentariu
danzup Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 da ai dreptate ! eu acum fac niste simulari si teste practice cu diferite attenuatoare.Am teste unul cu 24 de pasi si per total 100 db atenuare dar cand il forlosesti in audio nu suna bine.deja dupa 60...70db se aduna valorile aiurea si nu deosebesti nimic ca si schimbare ..cel mai interesant e cum ai facut tu si cum vreau sa fac si eu : 3 tier slope logaritmic attenuator ca ai la mijloc reglaj mai fin si max 64dB atenuare .@zal : nu e critica ecranarea intre canale L -R , are distanta destul de mare intre galeti ! Link spre comentariu
blue Postat Mai 4, 2008 Partajează Postat Mai 4, 2008 Danzup, incearca sa testezi atenuatorul de pe site-ul : Stepped attenuator rezistor string calculator. Po-ti sa modifici valorile atenuarii s-au a rezistentelor ,eu am verificat practic ,calculele sint perfecte si curba de variatie este atent aleasa. Poate am sa incerc corectii pt. loudness de pe diferite pozitii ale atenuatorului daca gasesc graficul de corectie pe net Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum