andiy Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Pot sa-ti propun un group buy? Si eu sunt interesat de un atenuator, posibil si altii. Mai salvam niste bani la transport. Link spre comentariu
hbi Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 totul este ca belitii aia din hk sa doreasca sa vinda atenuatoarele intr-un singur colet. eu, cit am incercat nu am reusit sa ii fac sa inteleaga, (chinezi) ca daca cumpar mai multe produse dintr-un singur loc, vreau sa fie puse intr-un singur colet si eu sa platesc un singur transport, functie de greutate, volum, etc. mai nou, vreau sa cumpar niste banane, care se vind in seturi de 20 bucati. eu vreau 40 bucati. ''domnii'' din hk vor sa le platesc transport pentru fiecare set in parte, desi sint comandate din acelasi loc. dobitoci! in concluzie nu stiu cum se va putea face un group-buy! daca reuseste cineva il rog sa posteze informatia asta ca sint interesat!toate bune! Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Sa sti ca nu e asa. Eu am facut mai multe importuri din Hong Kong si am fost foarte multimit de promptitudine si amabilitate. De asemenea am constatat ca au reduceri mari la firmele care asigura transportul. Eu am cautat un mijloc de transport al marfii mai ieftin decit ce mi-au propus ei si nu am gasit.Referitor la ambalare, ultimul import l-am facut chiar din Hong Kong si am cumparat mai multe produse de la aceeasi firma. Au facut un colet mare care continea toate produsele si mi l-au trimis. Coletul continea 5 produse, fiecare in mai mult de 10 unitati de impachetare.Eu cred ca pur si simplu nu au inteles ce le-ai cerut, probabil au inteles ca le ceri sa modifice unitatea de impachetare.Parerea mea e sa ceri pur si simplu o oferta de pret pentru x produse cu transport pina la adresa y, fara sa mai intrii in detalii. Numai daca sunt nebuni iti vor trimite x colete.Un lucru destul de important este sa ii rogi sa trimita cu un transportator care are reprezentanta in orasul tau. Asta te poate scuti de unele neplaceri. Firmele de la care am facut importuri aveau cite o lista de transportatori cu care colaborau si puteai sa-ti alegi (da asta numai daca ceri tu). Eu cel mai multumit am fost de TNT si UPS. Dupa ce primesti prima oferta, in care e specificat evident pretul transportului si transportatorul (pentru ca asa o ceri), daca nu iti convine, intrebi: "cit ar costa transportul TNT-ul?" de exemplu.Succes Link spre comentariu
hbi Postat Aprilie 19, 2008 Partajează Postat Aprilie 19, 2008 uite aici cum a tratat ei problema, desi am cerut clar un singur colet la care sa platesc un singur transport: NamaShopCom Combined shipping will save money. Please buy more from my eBay Store. Web Address: http://stores.ebay.com/NamaShopCom Dear electrohrib, Thank you for your purchases. The total for your items below is US $61.96. Click Pay Now to confirm shipping, get total price, and arrange payment through: PayPal. Item # Item Title Qty. Price 290217058496 10 PAIR SPEAKER CABLE PIN BANANA PLUGS CONNECTORS 0512C US $4.99 290217058496 10 PAIR SPEAKER CABLE PIN BANANA PLUGS CONNECTORS 0512C US $4.99 Subtotal: US $19.96 Shipping and handling via Other Int'l Shipping (see description): US $42.00 Total: US $61.96 pretul unui produs este de 5$, iar pentru fiecare produs transportul este de 10$. totalul este de 61,96$. asta in loc de a face un singur colet cu toate produsele, ei vor sa platesc transport pentru fiecare in parte. dupa ce am primit raspunsul lor, am mai vorbit si cu alti baieti (care comanda mult din hk), care mi-au explicat ca este o moda la ei, sa faca asa ceva. de aceea am atentionat! toate bune! Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 19, 2008 Partajează Postat Aprilie 19, 2008 Nu stiu ce sa zic si pina unde poate ajunge smecheria unora. Eu totusi cred ca e vorba de un singur colet. 42 usd (cam 100 lei) nu mi se pare mult pentru un transport din HC. Calculul costurilor de transport se face cam asa: taxa fixa+taxa pe Kg+taxa pe volum. Taxa fixa reprezinta la tine cea mai mare pondere a celor 42 de usd. In cazul tau transportul e mai scump ca marfa. Asta e. Nu ar fi exclus sa gasesti aceste componente cu mai putin de 61.9 usd in Romania. Link spre comentariu
hbi Postat Aprilie 20, 2008 Partajează Postat Aprilie 20, 2008 eu acuz faptul urmator: 1. am cerut 2 seturi de conectori. 2. platesc conectorii cite 5 $ fiecare set. 3. ambele seturi de conectori vin intr-un singur colet. 4. comandind 1 set transportul este 10$, comandind 2 seturi transportul este 20$. daca comandam 1000 de seturi, plateam 1000$ transportul? asta este deranjant! si au tupeul sa mai zica si: Combined shipping will save money! am trimis mail si nu au mai vrut sa-mi raspunda cind am cerut explicatiile de mai sus. de asta sint basicat!!! sint de acord ca trebuie sa dau ceva in plus pentru cel de-al 2 set, dar nu tot 10$. prefer sa imi trimita 2 colete separate, desi nu le inteleg politica asta! sa fie oare un acord cu e-bay? nu stiu. de aceea am atentionat cind am vazut ca s-a propus un colet de grup. toate bune! Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 20, 2008 Partajează Postat Aprilie 20, 2008 Asa e la e-Bay cu chinezii... obiectul este 99 centi, transportul 45 Euro... comisionul bay-ului NU se plateste pe transport, ci doar pe suma "licitata" :smt025 Deci, de fapt, este vorba de pretul obiectului "machiat" in transport... :smt009 Eu zic sa ai lasi sa "cante la alta masa" si sa cumperi de la comercianti seriosi si AFLATI IN U.E.... :smt011 (sau alte zone "civilizate", evident...) Link spre comentariu
mișa Postat Aprilie 20, 2008 Partajează Postat Aprilie 20, 2008 Eu sunt cu adevarat curios de performantele amplificatorului. Link spre comentariu
hbi Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 si eu! de aceea vreau sa-l sustin, deoarece la acesta rubrica nu a mai aparut nimic nou.hai bogdaneeeeeee! Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 21, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2008 Am fost plecat din Bucuresti in Weekend. Aproape am terminat carcasa. Initial am vrut sa o fac din bucati de cablaj sudate cu fludor pe cant si cu folia de cupru in interior. Pentru ca iesea destul de scump am renuntat si am facut-o din MDF de 12mm imbracata in autocolant. A iesit foarte bine. Mai am de facut decuparile pentru mufa de alimentare, RCA-uri si mufe de boxe. Nu pot pune fotografii deoarece WAF a plecat cu aparatul foto in Grecia. Abia dupa Paste mai lucrez la el si incep deja electronica. Probabil de azi in doua saptamani am primele masuratori. Am osciloscop dar nu am generator de semnal, iar cu placa de sunet din laptop nu cred ca merita sa ma incurc. Poate incerc cu un CD de test si CD playerul Nakamichi pe care il am. Cum vine nevasta din Grecia fac poze si le pun aici. Momentan folosesc un potentiometru banal iar atenuatorul il comand in Franta de pe site-ul dat de sorin6. Nu are rost sa ma incurc cu HK si cu idiotii de la Vama. Link spre comentariu
blue Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 Daca po-ti procura un comutator de 2*25 de pozitii , de calitate ,i-ti pot propune un atenuator cu rezistoare uzuale si cu compensare fiziologica ,testat si simplu de executat !! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 BAI ZA UEI de atenuator...eu am un amplficator sovietic, LORTA de 50W/4ohmi care are tot atenuator cu rezistente (foarte multe, mi se pare 30 de pozitii sau ceva de genul asta;multe, stereo :smt003 ), care merge super OK, fara zgomot, dar nu stiu de ce toti se iau de sculele rusesti ca nu mai repara si etc, si pretul amplificatoarelor sovietice este mult mai mic fata de orice alta marca. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 21, 2008 Partajează Postat Aprilie 21, 2008 Personal ma KAK in ele, pot sa fie sin din aur... :smt001 Link spre comentariu
felixx Postat Aprilie 22, 2008 Partajează Postat Aprilie 22, 2008 The best of the best....TKD-Japan. http://www.thel-audioworld.de/bauteile/regler/2P65.htm Pe asta il folosesc si eu....pe langa Elma. Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 22, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2008 felixx, acel comutator mi se pare exagerat de scump oricum ai lua-o. Scuza-ma ca indraznesc, dar audiofilia e o himera, iar orice extremism e daunator. Pentru cei care merg la extrem si pentru cei din jurul lor. Cu ce e mai presus comutatorul de 400 de euro fata de cel la 14 euro?. spene-mi tu pentru ca eu nu am avut rabdare sa citesc explicatiile de pe acea pagina. Si de la acel comutator si pana la ureche sunt atatea variabile incat nu cred ca se justifica o astfel de investitie. Cel putin din punctul meu de vedere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum