bogdan69 Postat Aprilie 13, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2008 Cu ce ai vopsit ibricul?Eu ma gandeam sa le slefuiesc foarte bine si sa le dau cu lac incolor. Prefer sa iau lampi bune si condensatori adevarati sau un potentiometru de calitate decat sa bag banii in oale minune. Se stie ca, cei mai multi din cei care intram pe acest forum si mai mesterim cate ceva, avem bugete limitate. intentia mea este sa fac ceva cat mai dragut cu un buget "studentesc", chiar daca nu mai sunt student de vreo 20 de ani. Cat despre tensiunea anodica, intre timp am vorbit cu panda sa vad ce spune el despre cei 330-350V. Mi-a spus ca EL84 poate fi "intepata" pana la 400V fara sa-i scurtezi viata, chiar daca foaia de catalog o da la 300V maxim . Din zecile de sheme pe care le-a facut pana acum mi-a precizat ca pe la 340V suna cel mai bine. Eu am sa plec cu 330-350V si daca nu-mi place cum suna o sa cobor in 290-300V. In alta ordine de idei caut un comutator pentru un "potentiometru" cu rezistente. Daca cineva are ceva de vanzare sunt dispus sa cumpar. Erau pe ebay.de dar nu le mai gasesc. Apropos,am comandat in Taiwan doua EM 800 La 28 dolari cu tot cu transport pentru un Vu-metru cu lampa. EM800 seamana cu EM84 dar are o singura bara luminoasa care "creste" de jos in sus. Din ce stiu eu a fost facuta doar de Telefunken si cam rara, greu de gasit. Pe ebay am gasit doar una la vreo 17 euro fara transport. Sper ca saptamana asta sa ma pot apuca de sasiu, astept niste materiale promise marti-miercuri. Pe masura ce fac ceva pun poze. Link spre comentariu
hbi Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 am vopsit cu vopsea auto in care am bagat lac auto.totul cu pistolul. m-am chinuit mult cu pregatitul suprafetei, deoarece dupa ce am sudat, tabla s-a deformat. nu a ajuns o avere, iar rezultatul a fost bun. toate bune!p.s. pe e-bay cauta ''atenuator'', sa sint o gasca! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 13, 2008 Partajează Postat Aprilie 13, 2008 ...In alta ordine de idei caut un comutator pentru un "potentiometru" cu rezistente...Eu am luat unul de la un aparat de masura cu acometru, ceva rusesc, astea au 2 galeti cu 1x26 contacte, cu rotire de jur imprejur, il desfaci si il intepenesti la 25 contacte, cel putin ala gasit de mine avea si piedica pe ax, dar nu era folosita. Daca prelungesti tijele, poti sa bagi si un ecran intre galeti. Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 15, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2008 Am promis poze pe masura ce fac cate ceva. Deocamdata am montat soclurile pe placa. Chiar daca e cablaj voi lucra in aer. Cablajul e pe post de masa generala. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 In alta ordine de idei caut un comutator pentru un "potentiometru" cu rezistente.Cum ar trebui sa arate, cati galeti si cate pozitii.Se gasesc la magazine de 1x12 si 3x4. Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 17, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2008 nu, ceva cu 2x24 de pozitii. Pana la urma o sa comand asta din imagine la 25$ cu transport pana-n Romania. Mai ieftin decat un pot ALPS de la Comet. Link spre comentariu
hbi Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 si sa fii multumit de atenuator! e nou si sigur nu o sa faca belele. toate bune! Link spre comentariu
blue Postat Aprilie 17, 2008 Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Comutatorul are rezistentele montate ? Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 17, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2008 Da, are rezistentele montate. Vinde tipul si fara rezistente la 20 de dolari cu tot cu transport in Romania. Singura problema e ca vine din Hong Kong si nu stiu cum se comporta lupii de la vama. De cand cu UE cred ca au o foame-n ei de nu se poate. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Pai atuncea, ia-l pe asta, e in UE... :smt003 http://www.audiophonics.fr/selecteur-vo ... -2215.html Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 18, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2008 iau in considerare informatia. Insa transportul e 22euro. Cu tot cu TVA ajunge 35,55 euro. Oricum e mai ieftin decat un pot de cacat din Romania(chiar daca e de firma, cica). Am luat, acum un an si ceva, un pot scump si avea diferenta de aproape 20% intre canale. Si nici macar nu era o diferenta liniara, varia ca dracu in diverse pozitii ale cursorului. Am injurat de mi s-a uscat gura. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 Pai... mai cumpara si altceva, transportul e forfetar, de ex. vreo carcasa sau vreun modul amplificator, ceva (nu am % din vanzari la ei, deci nu e publicitate mascata... :weedman: ) Link spre comentariu
hbi Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 bogdane, la vama nu ai nici un fel de problema, deoarece tu nu ai cumparat un produs finit. pentru componente nu platesti nimic! toate bune! Link spre comentariu
d2134 Postat Aprilie 18, 2008 Partajează Postat Aprilie 18, 2008 O intrebare pentru bogdan69: Atenuatorul acela din HK este tandem sau este numai pentru un canal? Link spre comentariu
bogdan69 Postat Aprilie 18, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2008 este dublu, deci in tandem. Are de vanzare si "mono". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum