naminator2003 Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Salut!Am si eu un sagem mys-7 cu un defect hardware. Cand il pun la incarcat, se aprinde lumina de la tastatura si de la ecran si ramane asa, nu face nimic. Din cate am observat dupa ce l-am desfacut , se incalzeste excesiv un SMD de 10 pini de pe el, pe care scrie 4411 AIH .Am tot cautat pe net ce e piesa asta, dar nu am gasit nici un datasheet nici nimic. Sa fie asta cauza? ce as putea sa incerc ca sa-l repar? stie cineva ce e piesa aia?Multumesc..... Link spre comentariu
naminator2003 Postat Aprilie 15, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2008 UP!Nu stie nimeni ce e 4411 AIH? nici macar o sugestie..... Link spre comentariu
naminator2003 Postat Aprilie 20, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2008 Pana la urma, dupa ce m-am uitat foarte atent si mai mult am presupus literele... am gasit mai multe rezultate pentru 441I...Cele mai multe sunt de la linear technology, si chiar se potrivesc cu capsula din telefon cu 10 pini MSOP se numeste.Numele lui pare a fi LTC4441 , dar unde gasesc asa ceva in Romania? sau ma insel, e total altceva si nu poate fi intr-un telefon?Totusi o schema de la sagem mys 7 ar rezolva situatia..... Link spre comentariu
Vizitator anf_andrei Postat Mai 30, 2008 Partajează Postat Mai 30, 2008 sper sa nu ma insel dar la 80% din telefoanele sagem li se defecta mufa de incarcare (oxizi sau deformari mecanice)incearca sa inlocuiesti sau sa dai jos si pt proba sa legi 2 fire pt incarcarear fi o idee Link spre comentariu
naminator2003 Postat Iunie 3, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2008 Din cate am vazut, device-ul este identic cu MIO 8870 si Medion 8870, doar ca sunt branduite la software..., dar hardware sunt identice.....Cred ca o schema a oricaruia dintre acestea imi este de mare ajutor, sau chiar un telefon dintre acestea defect, ca sa folosesc piesa respectiva.....Multumesc ..... Link spre comentariu
gabyh Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 in principiu la telefoanele sagem e cam greu de gasit sheme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum