Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare despre pic16f84

Vizitator makabudu

Postări Recomandate

Vizitator makabudu

se poate face cu acest microcontroller a aplicatie cae sa imi arate volumul ca la casetofoanele auto...15,16 etc. de la 1 la 30? pe un display cu leduri sau pe un lcd. aeti un link, o schema ceva...?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bujor Stefan

1

• habarnam

1

Vizitator cryss

Sigur ca se poate , dar nu pre marita sa folosesti un 16F84 pentru ca e slabut si scump in comparatie cu un 16F628 , am sa-ti trimit si o schema eu am pus-o pe un amplificator .

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Vreau sa-mi fac si eu asa ceva, dar problema e ca nu prea stiu de unde sa ma apuc...La electronica ma pricep cat de cat, dar de programat PIC-uri mai am mult de tot de invatat.Poti sa pui aici codul pentru PIC 16F628A pe care l-ai folosit in montajul cu TDA7431?Please!

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator s3xpistols

mesterilor help me pls .... vreau PIC 16F628A cu un integrat bunicel cum ar fi tda7431 dar in varianta stereo .Ce ziceti ma ajutati?! contracost binenteles ca platesc pt munca voastra :d

Link spre comentariu
Vizitator alex2k5

Am si eu o rugaminte: imi trebuie o aplicatie foarte simpla pentru o lucrare de laborator. Vreau sa fac un ceas si am urmatorele componente: pic16f84A, oscilator de 4mhz si un display de 4 digits/ 7 segments. Are cineva o schema si eventual codul sursa pentru asa ceva? Problema e ca imi trebuie in cateva zile si nu am timp sa experimentez pentru a invata sa-l fac singur :(Daca aveti ceva de genul asta sau ceva care sa foloseasca Pic16f84a si poate niste leduri ceva as aprecia foarte mult.Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări