MazyMan Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Salutare Tuturor,vreau sa va spun ca sunt incepator . De curand am vazut la un prieten un braker demontat si avea 3 leduri colorate rosu galben si verde,care licareau pe rand.am si eu nevoie de schema asta de la braker daca cunoaste cineva asa ceva se alimenta la 12 v si avea vro 3 rezistentze parca sau poate ma insel simplu ca buna ziua.dar nu stiu schema ..vreau si eu schema .. nu conteaza cum licare dar vreau o schema de braker care sa aibe cel putin 2 lumini intermitente.Va Salut Si Respekt.!!!. Link spre comentariu
Abram Burel Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Vrei o solutie "professional audio & lights" sau merge una mai de... cartier Link spre comentariu
Jimmy Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 am si io o intrebare... ce face brakeru ala? ca google nu prea ii de ajutor... Link spre comentariu
MazyMan Postat Aprilie 8, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2008 pe google nu ma gasit.daca nu vreti sa ma ajutati va rog mult sa nu mai scrieti.poate e cineva care are aceiasi nedumerire ca mine si vrea si el sa citeasca ceva corect.va rog ajutati-ma care stiti Link spre comentariu
nicul Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 zi ce-i ala braker, nu ne-nnebuni. sau macar povesteste pe larg cum se manifesta.sa nu zici ca-i un fel de coklender Link spre comentariu
MazyMan Postat Aprilie 8, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2008 k cum o fi el ..dar eu vreau o schema sa fac 3 leduri sa licare pe rand.daca aveti va rog sa ma ajutati.parca am mai scris ca sunt incepator.dar vad ca e numai rea vointza e pe aici.ma ajutati sau nu?Va Rog.!!!. Link spre comentariu
Dr.L Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 cel mai simplu,modifici schema licuriciului cu 2 leduri,astfel incat sa aiba 3 (mai pui un trz,cond,rez) si le legi in asa fel incat sa pastrezi ordineamerge ok,testat de mine :rock: la 4 deja,tind sa mearga 2 cate 2 Link spre comentariu
nicul Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 cu 4 leduri sa licare pe rand nu e bine ?ca e un montaj cu registrul de deplasare CDB495. e marfa ala, cu un oscilator si un 7805 te-ai scos si ai in plus mai multe secvente.daca pui cmos-uri merge direct la 12V.sau numai cu 4060, iese ceva simplu de tot. Link spre comentariu
MazyMan Postat Aprilie 9, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2008 e buna orice schema. vreau si eu sa incep usurel .. ca doar sunt incepator.vreau sa contina led si sa fie cat mai explicita schema.da-ti orice aveti pls Link spre comentariu
Jimmy Postat Aprilie 9, 2008 Partajează Postat Aprilie 9, 2008 uite aici schema cu 2 leduri: care o sa functioneze cam asa: spor ;) Link spre comentariu
MazyMan Postat Aprilie 9, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2008 Doamne in sfarsit un om cu suflet bun.ms mult.imi e de ajutor pozele.ms mult BAFTA. Link spre comentariu
niq_ro Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 uite si variante cu mai multe... la http://www.niqro.lx.ro/4017.htm Link spre comentariu
MazyMan Postat Aprilie 11, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2008 ms mult super bun. Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 am si io o intrebare... ce face brakeru ala? ca google nu prea ii de ajutor...marii "car modderi" au pus pe la pedala de frân? un întrerup?tor, care alimenteaz?, ini?ial, un becule?-martor (exist? ?i din fabrica?ie, pe bord, dar nu de ?la vorbim în cazul de fa??) pus la lunet?.mai modern, se pun leduri... ca s? sune profesional, minunea aia "supercomplicat?" a fost botezat? "braker" (brake = frân?).l?muri?i??? Link spre comentariu
gaby Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Cam mult ti-a luat din aprilie pana acum sau plateste Vasile la nr de posturi ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum