danb1974 Postat Aprilie 8, 2008 Partajează Postat Aprilie 8, 2008 Pe el scrie BMW autoradio BM24 TMC65.12-6 907 130E radio cu receptor tmc, amplificator si selector de intrari (in el intra casetofonul si magazia de cd-uri).Defectul e ca pe orice banda orice frecventa ii zici nu are efect (chestie clara pe medii unde prinde ceva emisie de date si orice frecventa ii pui tot pe aia o prinde)Tunerul am/fm e cu U4280BM si inimioara e un 80C537. Intre ele discuta pe i2c, sau mai bine zis nu par sa discute. Ce am incercat eu:- cu voltmetrul pe sda/scl nu se vede nici o variatie cind schimbi frecventa- cu bus-ul scos din circulatie nu e nici o modificare in comportament- pe u4280 nu vad nimic pe pinul am/fm dar curios cineva comuta circuitele de intrare am/fmLegatura electrica i2c se face prin rezistente de 1k care sint intregi, la fel si cablajul de la un circuit la altul. Restul comenzilor (volum, selectie sursa) merg.Din pacate nu am o interfata i2c - pc ca sa dau direct comanda la tuner.... mai pot sa incerc ceva? Link spre comentariu
danb1974 Postat Aprilie 14, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2008 Pare-se ca a decedat un pin de i/o din microcontroler (sab80c537 - si nici nu gasesc de unde sa cumpar asa ceva).Acuma ma chinui sa comand tunerul "cu mina" - s-a mai jucat cineva cu un tuner comandat pe i2c (u4280bm sau sda2121-2)? Link spre comentariu
Vizitator charlie Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Am observat ca topicul este de multi ani ... dar am doua bm24 cu fix aceasi problema si ma intrebam daca ai facut ceva progrese sau ai renuntat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum