Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor Cu Punte Redresoare

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

traful tau scoate 42V AC pe secundar? in cazul asta vei avea vreo 59V DC dupa redresare si filtrare deci trebuie un condensator cu tensiune de lucru mai mare, merge de 63 sau 100V.ia-ti o punte redresoare de 10A, dar cum sunt astea chinezesti poti sa-ti iei si de 25A ca oricum nu e scumpa, de obicei rezista la voltaj mare puntile dar cere si tu ceva de 100V macar.lamureste-ma ce stabilizator vrei sa pui acolo, cred ca nu vrei sa pui vreun regulator integrat gen lm317 sau 7805... ca e cam mare tensiunea si curentul cerut.

Link spre comentariu

prieteni dar daca pun 2 condensatoare electrolitice de 25v 2200uF face cumfa 50v si 4400uF ???merge???cum le leg in serie nu?

daca le legi in paralel rezulta 4400uF/25Vdaca le legi in serie rezulta 1100uF/50V cum a zis si em.dar, oricum le-ai lega, nu le poti folosi pt a filtra tensiunea redresata de la trafu de 42V pt ca o sa faca poc
Link spre comentariu

hhahaha.multzam mult rau baieti.de aceia mi-a facut mie inventzia mea cu 2 condensatori Boom.ma miram d c. o sa cumpar un condensator de 63 v si 4700uF parca asa scria pe siteul ala .e doar 4 lei . si de diode ..am gasit intro sursa de PC o dioda liniara de 100v si 10A.MULTUMESC MULT.pute-ti sterge topicul.ms si RESPECT.!!!.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări