Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diverse scheme pe ftp

Purple

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

3

• Purple

2

• andiy

2

• RealAlex

1

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...

Inca nu stiu.... am sa incerc o verianta de ftp pe calculatorul de la servici care imi merge nonstop. Nu stiu in schimb ce trebuie sa fac :roll:

1. Calculatorul tau trebuie sa aiba instalat un sistem de operare server (windows 2000 server, de ex) si sa-l declari ca ftp la configurare 2. Trebuie sa ai de la provider un IP extern
Link spre comentariu

Ba se poate sa fie vazut de afara calculatorul,daca ai acces la routerul la care este legat si daca routerul stie "virtual server" ! Am facut eu chestia asta in mai multe locuri si merge perfect !Don Mario

Link spre comentariu

Ip-ul extern este musai, iar ca sa iti inveti calcu sa ruleze ftp pe el sunt tot felul de programe pe net.. bafta.

Nu ai nevoie de nici un soft, altul de cat sistemul de operare. In momentul in care stabilesti calc ca server de internet ii stabilesti din optiuni si recunoasterea ca ftp. Softurile alea sunt pt clienti si nu pt server!
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Ma tot chinui aici dar nu reusesc pentru ca reteaua este camuflata ca sa nu poata fi atacata din exterior si are un firewall hard de care nu se poate trece :roll:

Link spre comentariu
Vizitator DENON

pot tine eu ftp , spatiu am pe hard si calcu nu lam mai stins din ianuare , il mai opresc din motive de praf :)transferul e cam prost momentan dar in cateva saptamani o sa am transfer maxim metro ( fibra )deci... veniti cu propuneri

Link spre comentariu

propunere de propunere... :twisted: de ce sa facem un ftp care sa manace banda unuia cand putem face un torrent sa ne manance banda la toti? :)adica... eu zic ca e destul de ok sa facem un torrent, tota lumea face upload, tota lumea face download.. nu conteaza daca este calc in retea sau nu, se poate lua orice... cu pusul e mai greu.. dar cred ca mai usor facem un server pt torrent decat unul pt ftp :)ce ziceti?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări