MazyMan Postat Aprilie 7, 2008 Partajează Postat Aprilie 7, 2008 Cu toti avem nevoie de o informatie de un program de calcul de o sursa de informare.Am deschis acest topic pt. ca m-am saturat ca sa caut culorile la rezistoare sau alte minuni de la alti condensatori etc.am sa postez un PROGRAM care masoare rezistoarele dupa culori.De Cand Am Gasit Acest Program ... viatza mea s-a schimbat )=)) nu prea stiam cum sa aflu puterile la rezistoare dupa culori . Prog.asta m-a scapat de chin.bag culorle care le am si-mi spune puterea rezistorului.deci e coool.VA ROG SA POSTATI SI VOI CE PROGRAME AVETI . SI SA SPECIFICATII CE POATE EL respect tuturor si bafta. cine il doreste ma gaseste pe id-ul de mazy_man90 sau pe mail [email protected] are doar 60 Kb dar nu pot sal postez nici arhivat nici normal. Link spre comentariu
Jimmy Postat Aprilie 7, 2008 Partajează Postat Aprilie 7, 2008 este pe forum un topic special pentru soft de electronica, poti sa-l postezi acolo, iar fisieru poti sa-l uploadezi pe rapidshare Link spre comentariu
Postări Recomandate