Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SUPORT PENTRU BOXE

Vizitator marius_barcelona

Postări Recomandate

Buna.am si eu 2 boxe,aproximativ 25-30 kg fiecare.Vreau sa imi fac niste suporturi dar nu am nici ce`a mai mica idee din ce sa le fac.Din teava de 1 tol nu stiu cum ar arata,sau sa se fac cumva sa se indoaie,ca sa le pot baga in masina.Acum va cer voua parerea,daca cumva ati mai facut asa ceva.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddeliciu

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai, la fiecare boxa pui flanse, un fel de gaura de metal in care bagi tzeava! dai un search pe google si gasesti, au la kon !Si iti cumperi stative !Simplu ca buna ziua ! Stative vreo 70 lei bucata si flanse 6 lei bucata !Bafta !

Link spre comentariu

am in boxe un suport de plastic in care vine introdus stativu..........dar mi se pare unpic cam mult 15o lei doar pentru suporturi.............de aceea mai ine le`as face eu,k am aparat de sudura,material,doar ceva ideei bune imi trebuie

Link spre comentariu

Suport de plastic.....nush in ce masura tine ala 30 kg, dar probabil tine ca nu e pus acolo de fantezie!Poti incerca si tu sa iti faci dar nu o sa iasa niciodata ca alea din magazin, si o sa ajungi la preturi asemanatoare !Alea din magazin sunt ajustabile pe innaltime, , compacte, usoare.....mai bine iei din magazin, iesi mai bine !Poti sa faci si tu, iei o poza cu niste stative gen asta de mai jos si incerci,....insa sansele de reusita sunt mici, acum am vazut pretul exact, ceva la 53 ron suporta vreo 40 kg, numai bune pentru tine, eventual pune si ceva poze cu boxele tale !Bafta !

Link spre comentariu

wow.....arata super bine...............oare sunt din aluminiu?atunci sunt foarte usoare.Zi`mi te rog adresa de email,ca sa vad daca se pot comanda,cred ca le cumpar............au esteticu super......acuma fac efortu asta,dar macar stiu ca arata super.Apropo,sa nu uiti de email sa mi`l dai

Link spre comentariu

Inaltime ajustabila :110-185cm

Greutate neta:2.7kg

Diametru teava aluminiu:

N1:?42-?35mm

N2:?38-?35mm

Greutate maxima suportata: 60kg

Deci, sint cum vrei tu !

Incearca sa iti editezi posturile anterioare sa nu faci 2 posturi unul dupa altul !

Lasa o adresa de mail ca sa am unde sa iti trimit linkul, sau cauta-ma la [email protected] , mail sau messenger, cum doresti !

Bafta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări