Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

fisa catalog (beta)AX 726, (beta)U1014N

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

2

• zal

2

• DREDD

2

• d2134

1

Top autori în acest subiect

Seria BU10xx erau c.i. dedicate, de exemplu BU1010N e circuit de semnalizarea starii bateriei auto, BU1011 e generator de alarma... etc. Cauta un catalog de IPRS, erau unele groase pe vremuri. Circuitele de la 1001... 1005 erau arii de piese neconectate, adica trz, diode sau rezistente.BA726 e arie termostatata de trz.

Link spre comentariu

am fost si eu la bbliblioteca si am gasit cartea "Circuite integrate analogice" :smt005 pag 254-258 sunt despre A726nu am gasit nimic de U1014 :smt017 .U1001 4 tranzistoare npn mici;U1002 3 tranzistoare pnp laterale,bicolectorlU1003 3 tranzistoare pnp vertical,o dioda Zener si doua rez PINCH; U1004 2 npn tranzistoare mari si trei rezistente ; U10056 rezisente o,25k o,25k o,5k 1k 2k 4k. U1010 samnalizare strare baterie auto iar U1011 generator de alarma.

Link spre comentariu

Daca-mi aduc bine aminte BU1014 este receptor AM cu amplificare directa, alimentat la 1,5V. Daca este asa, a fost folosit la o varianta a receptorului RIC facut de Electronica (amplificare directa, auditie in casca, acordul cu bobina, nu CV si alimentare la 1,5V, baterie R6 sau AA).

Link spre comentariu

Multumesc tuturor pentru atentie si ajutor! Datasheetul pentru ax726 chiar imi e de folos (multumesc d2134). (beta)U1014 e in capsula DIP 2x4 - nu stiu daca e sau nu receptor AM.... O sa mai caut.Gasesti o gramada de lucruri pe la vechituri, la care altadata nici macar nu indrazneai sa visezi - AX726 nici macar nu au fost folosite! Daca cineva are nevoie de vreunu ii donez cu drag.Inca odata multumesc!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator ionutmarius

salutare pentru toata lumea.am si eu o intrebare, unde pot sa gasesc un catalog cu echivalenti de piese electronice?ma refeream pe internet daca se poate

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Pentru bA726 am gasit ceva. De bU1014N nu am gasit nimic.

bU1014 (IPRS) este un receptor UM-UL cu amplificare directa utilizat si la RIC 3

In schema prezentata pentru unde medii L1 are 60 spire priza la spira 30 (lita RF) bobinate pe o carcasa culisanta pe bara de ferita de tip rectangular.

Condensatorul poate avea o valoare cuprinsa in intervalul 50pF-220pF.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...

Am nevoie de fisele de catalog ale circuitelor integrate produse de IPRS Baneasa (beta)AX 726, (beta)U1014N. 

Buna ziua, 

Si pe mine ma intereseaza  βU1014 IPRS ,dar caut in special schema interna a circuitului. 

Am postat pe site-ul de la YO3KXL catalogul IPRS - FULL LINE CONDENSED editia 1990, singurul in care am gasit informatii despre acest circuit. Fisa acestuia se poate gasi la pag 193-194 din pdf. Mai multe info (schema electrica interna completa) n-am gasit nicaieri.

Ma interesa sa vad cum a fost conceput si cat ar fi putut fi inspirat din circuite asemanatoare (vedeti ZN414, dar care este in capsula de tranzistor). Si evident, ce solutii au gasit cei de la IPRS, in ideea de a incerca sa le reproduc cu componente discrete. Hi. Daca priviti schema bloc a circuitului din catalogul atasat, pare destul de interesant, mai ales ca avand mai multi pini externi, lasa loc pentru mai multe manevre. 

Probabil ca mai exista colegi de breasla care au lucrat in cercetare-proiectare sau in zona de productie de la IPRS, care ar putea eventual sa fi pastrat asemenea documente, dar ... ar trebui sa intalneasca aceasta solicitare si sa mai si doreasca sa le puna la dispozitie... Daca cineva detine schema interna si alte detalii, il rog sa ofere un feedback prezentei solicitari !

Cu multumiri,
Nea Bobina
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări