Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de o documentatie!

porman

Postări Recomandate

As avea nevoie de o documentatie pentru o imprimanta HP4050TN in care saarate componmentele din interior. Vreau sa-i fac o curatare zdravana si imi este teama ca dupace il desfac nu mai pot pune la loc piesele pentru ca are o gramada. Nu stiu unde as pute gasi asa ceva, cineare vreo idee il rog sa ma ajute. Mersi Anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian Luben

2

• Stefan

2

• MiniTehnicus

1

• porman

1

Top autori în acest subiect

cel mai sigur cu poze :) testat de mine dar faci din multe unghiuri chiar daca ti se par inutile ca nu stii ce o sa-ti trebuiasca sa vezi, am facut bucatzele un robot industrial, am stat o jumatate de zi sa il desfac sa ajung la componenta defecta :) Si minune, dupa ce l-am asamblat cu ajutorul pozelor nu mi-a ramas nici un surub in plus :smt005

Link spre comentariu

problema cu suruburile o patesc si eu .mai mereu imi raman de rezerva :smt005

Mda, asta-i farmecul mentenantelor :yawinkle: si stai sa te gandesti ca esti un mic inginer proiectant care realizeaza ce potential ar avea in firma ce produce componentele si ce reduceri ai aduce firmei daca ai elimina atatea suruburi "inutile" :smt005
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări