Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare martor incarcare baterie

criss

Postări Recomandate

BunaAm primit un releu de incarcare de dacie..cum pot sa conectez martorul la ea?am 4 fire - masa- DF- B+- D+(cred ca nu scrie nimic pe ea)nu stiu cei B+asa arata releul meu[attachment=0]3.jpg[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• criss

3

• niq_ro

2

• bygy007

1

Top autori în acest subiect

iti multumesc mult.am conectat deja aprinderea dar problema reprezenta legarea pt becul martor(am vazut pe pagina ta schema cu legarea becului in serie cu D+ul dar cum ai spus este becul 'idiot' nu am vrut sa mai fac asa ceva) si pana la urma am ales un vm gen led(cand depaseste tensiunea de 12,50Vaprox. se stinge ledul).la cel de dacie era un pin B care nu stiam la ce se foloseste...

Link spre comentariu

eeee, la alternatoarele cu punte secundara se pune D+ iar la principala B+... de asta ti-am dat de studiu... la releul tau au aceasi functie, doar ca unul se conecta direct la baterie.. cum ti-am mai scris, pui 3 diode si o sa ai indicatie ca la masinile straine :smt003

Link spre comentariu

am 3 diode din start.iti pun schema originala.[attachment=0]etzOrig.jpg[/attachment]momentan am rezolvat printrun vm gen led..am sa postez schema.dar sunt interesat si de metoda ta.Multumesc mult

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări