Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator home made (tda 7294)

vsurducan

Postări Recomandate

Are un LED albastru colea in mijloc, DURERE!

:smt003

Designul mecanic inseamna respectarea "numarului de aur" la proportia cutiei.

De curiozitate masoara cutia ta si vezi ce iasa.

http://www.pss.ro/science_fun_club_roma ... 5B1%5D.pdf

Felicitari pentru efortul depus, sa stii ca sunt putini in stare sa finalizeze un aparat cap-coada, iar dintre studenti numarul lor este infim. Ar fi fost frumos sa postezi niste poze cu interiorul sa vedem daca-i fuserai sau profi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• Blind

1

• vsurducan

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Vizitator baltazar

Sal.M-am "jucat" cu 7294 pe niste Unitre de 25 cm(basul) cam de 40w 8ohmi ,pe care le-am pus pe cutii de 55litri...3 cai...si am atacat direct finalul cu player-ul Denon dcd-610(old 1982 sau1985) si suna cam fara viata. Am intercalat un preamplif corector dar basul a pierdut din profunzime asa ca am revenit la versiunea melomana (fara pre. si corectie).Dupa citeva discutii cu un amic am cumparat inca un kit cu 2 x7295 legate in punte si l-am pus pe osciloscop la 2 x39v 8 ohmi 1khz cam 125 w sinus! L-am pus pe boxa si am ramas blocat suna BETON ,cald, puternic si VIU. Mentionez ca in punte nu merge pe 4 ohmi din cauza neadaptarii impedantei de iesire,lucru rezolvabil prin micsorarea tensiunii de alimentare.

Link spre comentariu

Are un LED albastru colea in mijloc, DURERE!

:smt003

Designul mecanic inseamna respectarea "numarului de aur" la proportia cutiei.

De curiozitate masoara cutia ta si vezi ce iasa.

http://www.pss.ro/science_fun_club_roma ... 5B1%5D.pdf

Felicitari pentru efortul depus, sa stii ca sunt putini in stare sa finalizeze un aparat cap-coada, iar dintre studenti numarul lor este infim. Ar fi fost frumos sa postezi niste poze cu interiorul sa vedem daca-i fuserai sau profi.

da' de superampu' mieu de cashti ce parare avetsi, domnu vsurducan :prayer: ???

tre' sa va avertizesc: are led alvastru de pricheta drept in mijloc... dupe cum suna, tre sa aiva minim 1000 de vaci rms... asa a zis donpetru, si el se pricepe, nu ca altii!!! :smt019

Posted Image

Posted Image

si bocsele:

Posted Image

(serios vorbind, obiectul ala e pe baza de una bucata tda2822m, alimentat dintr-un incarcator de telefon care livreaza cam 6 volti la vre-o 300 de miliamperi. suna surprinzator de puternic, incarcatorul ala e rece ca gheata, ledul nu fileaza, al dreq, am mai avut un amp tot cu 2822m, din primele "boxe active de pc" traful ala era subdimensionat rau, ca la volum maxim se stingea ledul ala in ritmul muzicii... insa sunt necesare difuzoare de 4 ohmi, sau mai bine de 2 ohmi. la fel, castile cu cat au impedanta mai mica, cu atat suna mai bine... nu este superhifi, dar avand in vedere ca e folosit pentru muzica din pc... iar placa de sunet e un sigmatel de 2 bani jumate... apropo, castile alea albe, lelong la 2 lei bucata, suna cel mai bine pe asta. nu indraznesc sa bag niste casti mai spalate, ca sunt cam neincrezator... ah, da, nu mai stiu unde naiba am pus capacul cutiei. in caz ca nu v-ati dat seama, e facuta dintr-o cutie de inghetata!!! :smt005 )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări