Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Refacerea inscriptiilor de pe aparatele electronice

Ciprian Alexandrescu

Postări Recomandate

V-as ruga sa-mi spuneti daca stiti cum pot reface in regim de amator inscriptiile de pe aparate de genul volume ,play,balance..etc care se sterg datorita uzurii sau la curatatul cu spirt sau acetona).Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• icar

3

• Ciprian Alexandrescu

2

• zal

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

o varianta mai nasoala este sa le refaci cu markerul sau cu pix corector(care contine pasta corectoare)mai merge sa scoti inscriptiile la imprimanta pe o folie transparenta,pe care s-o pui peste fata aparatuluiposibil sa mearga si cu toner(eventual colorat),ca la cablajele pnp

Link spre comentariu

Nu am mai facut de mult asta, dar in trecut foloseam citeodata letraset peste care pulverizam un start subtire de lac. Nu tinea o vesnicie, dar rezista suficient. Mai rau era ca nu nimeream aceleasi caractere cu celelalte inscrisuri de pe masca.

Link spre comentariu

Machetistii, ca sa redea insemnele de pe avioane/tancuri/masini, folosesc decaluri sau ab?ibilduri, cum mai sunt denumite . Acestea se transfera, la umed, pe suprafata dorita si se lipesc acolo dupa uscare. Se gasesc blanck-uri pentru tiparirea acestor decaluri la imprimanta. Daca gasesti asa ceva te poti rezolva usor.

Exista doar o singura problema: suprafata pe care se face transferul trebuie sa fie lucioasa!

Din pacate letraset-uri nu se mai fabrica!

Link spre comentariu

Machetistii, ca sa redea insemnele de pe avioane/tancuri/masini, folosesc decaluri sau ab?ibilduri, cum mai sunt denumite . Acestea se transfera, la umed, pe suprafata dorita si se lipesc acolo dupa uscare. Se gasesc blanck-uri pentru tiparirea acestor decaluri la imprimanta. Daca gasesti asa ceva te poti rezolva usor.

Exista doar o singura problema: suprafata pe care se face transferul trebuie sa fie lucioasa!

Din pacate letraset-uri nu se mai fabrica!

poti da o denumire mai precisa... sau ma duc sa caut decaluri, fie si cu riscul sa se uite vanzatorii la mine ca la ET??? :yawinkle:
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

In final am tars la imprimanta pe folie autocolanta.Multumesc pentru multe raspunsuri..o sa examinez si variantele celelalte. :prayer:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări