viorel.sadam Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 Am un tv Akai sas 11ak 19 pro , se def des fin video . mai precis intra in scurt pe bara de 200v fata de masa. Link spre comentariu
GRIGORE Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 Intra pe siteul http://www.eserviceinfo.com/ si da sa caute tipul de sasiu(11ak19) si downloadeaza schema poate te ajuta.Fa cateva masuratori si mai vorbim Grig Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Februarie 21, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2005 U de 200v este corecta tot odata si cele furnizate de sursa sunt bune . Link spre comentariu
GRIGORE Postat Februarie 22, 2005 Partajează Postat Februarie 22, 2005 Posibile descarcari in TK! Link spre comentariu
Vizitator el_diavolo Postat Februarie 24, 2005 Partajează Postat Februarie 24, 2005 ai rezolvat problema pana la urma?Daca nu... sa ne gandim la cauzele(toate) care ar putea afecta finalul video....hmmmmmmmmhai sa incepem...... 1) trafu de linii in scut (si sursa fara protectie) - cred 2) tk? nu stiu ce sa zik....nu am intalnit problema asta 3) consum mare pe 1 secundar al trafului de linii ..se poate?alte idei????nu ezitati....si raspundeti Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Februarie 24, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2005 eu cred , ca tr lini este bun , dar ma indoiesc de calitatea integratelor TDA6107 Q SAU JF . PERSONAL AM INTILNIT CHIAR MAI MULTE TV CARE AU PROBLEME CU ACEST INTEGRAT AN SPECIAL SAS DE AK -URI ,CHIAR DUPA CE AM SCHINBAT TDA AM PUS PROTECTI PE TENS DE ALIM 115V SI PE CEA DE 200V TDA TOT SA DISTRUS AN DECURS DE 1 SAU 2 LUNI PROTECTILE FIIND BUNE.. DECI MAI AM DE SAPATTTTT Link spre comentariu
Tavi Postat Februarie 25, 2005 Partajează Postat Februarie 25, 2005 este util uneori sa legi o sarma intre inelul metalic care tine magnetii de pe tubul cinescop sau in caz ca nu exista , inelul metalic de pe baza deflexiei si masa finalilor video, eventual radiatorul daca existase incarca electrostatic partile metalice de pe gatul tubului si descarca la masa cea mai apropiata de pe finalul video, distrugand integratul Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Februarie 25, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2005 da stiam de solutia ta o sa o folosesc si iti voi raspunde. Link spre comentariu
Vizitator el_diavolo Postat Februarie 27, 2005 Partajează Postat Februarie 27, 2005 este util uneori sa legi o sarma intre inelul metalic care tine magnetii de pe tubul cinescop sau in caz ca nu exista , inelul metalic de pe baza deflexiei si masa finalilor video, eventual radiatorul daca existase incarca electrostatic partile metalice de pe gatul tubului si descarca la masa cea mai apropiata de pe finalul video, distrugand integratulSalut Acel fir de care spui ....nu este cumva notat pe unel scheme ca fiind "aqua" ? ptr ca eu asa-l vad in tv-ul lifetec pe care-l am de 3 zile pe masa. Adika inelul de la baza deflexiei este notat cu "aqua" - e ceva nou ptr mine!In tv-uri nu am intrat decat de curand....domeniul meu fiind "aparatura profesionala de sunet si lumini" care sincer va spun ca e mai simpla....(poate ptr mine) Deci avetzi rabdare cu mine......plz.....O sa invatz Promit !merci pa pa Link spre comentariu
cav Postat Februarie 28, 2005 Partajează Postat Februarie 28, 2005 viorel - SADAM ai rezolvat ? daca nu treci pe la mine ,ca se rezolva cav Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum