Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am un tv Akai sas 11ak 19 pro....

viorel.sadam

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• viorel.sadam

4

• GRIGORE

2

• Tavi

1

• cav

1

Top autori în acest subiect

Vizitator el_diavolo

ai rezolvat problema pana la urma?Daca nu... sa ne gandim la cauzele(toate) care ar putea afecta finalul video....hmmmmmmmmhai sa incepem...... 1) trafu de linii in scut (si sursa fara protectie) - cred 2) tk? nu stiu ce sa zik....nu am intalnit problema asta 3) consum mare pe 1 secundar al trafului de linii ..se poate?alte idei????nu ezitati....si raspundeti

Link spre comentariu

eu cred , ca tr lini este bun , dar ma indoiesc de calitatea integratelor TDA6107 Q SAU JF . PERSONAL AM INTILNIT CHIAR MAI MULTE TV CARE AU PROBLEME CU ACEST INTEGRAT AN SPECIAL SAS DE AK -URI ,CHIAR DUPA CE AM SCHINBAT TDA AM PUS PROTECTI PE TENS DE ALIM 115V SI PE CEA DE 200V TDA TOT SA DISTRUS AN DECURS DE 1 SAU 2 LUNI PROTECTILE FIIND BUNE.. DECI MAI AM DE SAPATTTTT

Link spre comentariu

este util uneori sa legi o sarma intre inelul metalic care tine magnetii de pe tubul cinescop sau in caz ca nu exista , inelul metalic de pe baza deflexiei si masa finalilor video, eventual radiatorul daca existase incarca electrostatic partile metalice de pe gatul tubului si descarca la masa cea mai apropiata de pe finalul video, distrugand integratul

Link spre comentariu
Vizitator el_diavolo

este util uneori sa legi o sarma intre inelul metalic care tine magnetii de pe tubul cinescop sau in caz ca nu exista , inelul metalic de pe baza deflexiei si masa finalilor video, eventual radiatorul daca existase incarca electrostatic partile metalice de pe gatul tubului si descarca la masa cea mai apropiata de pe finalul video, distrugand integratul

Salut Acel fir de care spui ....nu este cumva notat pe unel scheme ca fiind "aqua" ? ptr ca eu asa-l vad in tv-ul lifetec pe care-l am de 3 zile pe masa. Adika inelul de la baza deflexiei este notat cu "aqua" - e ceva nou ptr mine!In tv-uri nu am intrat decat de curand....domeniul meu fiind "aparatura profesionala de sunet si lumini" care sincer va spun ca e mai simpla....(poate ptr mine) Deci avetzi rabdare cu mine......plz.....O sa invatz Promit !merci pa pa
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări