Blacksmith Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Stie cineva un integrat divizor de inalta frecventa (GHz) care sa se gaseasca si pe la noi ? Link spre comentariu
andiy Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Stie cineva un integrat divizor de inalta frecventa (GHz) care sa se gaseasca si pe la noi ?U664, divizor 1:64. Pretul cred ca o sa-ti mai taie din elan insa, ca si mie de altfel.http://www.metrafo.ro/produse.html?keyword=u664 Link spre comentariu
vsurducan Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 "la noi" inseamna orice magazin din SUA sau Europa, trebuie doar sa ai bani si informatii corecte Digikey trimite fara probleme componente electronice in Romania prin UPS ground (7 zile delivery) pretul expeditiei undeva sub $50. http://search.digikey.com/scripts/DkSea ... =prescaler National Semiconductors trimite free samples-uri daca destinatarul este student al unei universitati, profesor sau lucreaza in cercetare si stie cum sa faca corect cererea fara sa sara prea multi cai: http://www.national.com/JS/searchDocume ... ct+Folders Pe la Telezimex se mai gasesc prescalere de 1Ghz utilizate in vechile tunere TV (seria Uxxxx). In general daca nu stii ce prescalere mai exista te documentezi pe cea mai tare baza de date gratuita si romaneasca de pe web si apoi poti pune intrebarea la obiect: http://www.datasheetcatalog.net/cgi-bin ... roducedby= Apropo, un frecventmetru de 2.7Ghz fabricat in China se gaseste in Romania pe la 100 euro, si merge foarte bine. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 Sau cauti la atelierele depanare TV selectoare care folosesc integrate divizoare, sunt modele mai vechi de televizoare cu sinteza de frecventa care au asa ceva. Apropo, un frecventmetru de 2.7Ghz fabricat in China se gaseste in Romania pe la 100 euro, si merge foarte bine.Dar un E204 la care se mareste gama de masura cu un divizor U664 este mai precis si mai ieftin decat cel chinezesc. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 putin dar de mult timp caut datasheet-ul acestui CI : U6316 care il banuiesc :smt005 a fi un prescalar 1Ghz si nu reusesc sa dau de el .se poate face un frecv. pana la 1Ghz cu el??? :smt017 Link spre comentariu
vio2007 Postat Aprilie 4, 2008 Partajează Postat Aprilie 4, 2008 de mult timp caut datasheet-ul acestui CI : U6316 care il banuiesc :smt005 a fi un prescalar 1Ghz si nu reusesc sa dau de el .se poate face un frecv. pana la 1Ghz cu el??? :smt017nu e prescaler , U6316B = PLL freq synth for tuners ,case 20- Dip Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 de mult timp caut datasheet-ul acestui CI : U6316 care il banuiesc :smt005 a fi un prescalar 1Ghz si nu reusesc sa dau de el .se poate face un frecv. pana la 1Ghz cu el??? :smt017nu e prescaler , U6316B = PLL freq synth for tuners ,case 20- Dipbine ca stiu acum .nu imi mai sta gandul la el :smt005 Link spre comentariu
Yo4You Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 sp4665 din selectoare tv are intrare de VHF si UHF deci e super bun ptr asa ceva divizare cu 64 si 256. Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 pentru cine ii e lene sa caute SP4665 Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 5, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Lasa selectoarele, ca nu ma apuc io acu sa scirm prin gunoaie. Vreau sa cumpar de la magazin.Acu vreo citiva ani aveau la Conex diizoare U813 si era 100 mii bucata. Dupa ce s-au terminat au disparut complet, fara urma.Da, am vazut, are la Metrafo clasicul U664, dar pretul e exagerat. Intr-un fel inteleg ... doar e singurul prescaler care se gaseste in Romania, isi permite sa fie oricit de scump vrea :smt016 Eu nu inteleg seceta asta de prescalere din Romania ... :smt102 Se gasesc tot felu de integrate, tot ce vrei si ce nu vrei, numai prescalere nu. :smt021 Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 5, 2008 Partajează Postat Aprilie 5, 2008 Bine, bine...dar de ce nu comanzi de afara?De la intrarea in UE tarifele de transport sunt chiar decente. Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Depinde de cate bucati ai nevoie.Pentru cateva este suficient sa cauti din recuperari sau eventual prin magazine sau sa dai telefon sa comanzi direct.Pentru cantitate mai mare sunt firme din Europa sau State de la care poti comanda.Totul tine de cantitate, pentru mii de bucati poti primi direct de la fabrica la cel mai convenabil pret. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 6, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Pai ce sa fac cu 1000 de bucati ? :smt082 Inca nu vreau sa-mi deschid magazin .... Deci oricum ar fi, pt. mine ca simplu cetatean de rind e greu sa comand din afara. Adevarul e ca nici nu ma pricep la comert extern. Daca stie cineva, sa faca un tutorial si sa-l puna aici ... Gasii o schema frumusica : Schema Prescaler .. dar nici integratu asta nu se gaseste in tara noastra. :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Nu-i vorba de mii de bucati...se pot lua si cateva.Intri frumos pe site, completezi adresa, platesti cu card...In ce consta dificultatea? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 6, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2008 Nu stiu care sint taxele care se adauga pentru posta si alea alea ....Nu vreau sa ma trezesc ca costa posta cit piesele comandate. :smt005 Asa mi s-a intimplat cind am vrut sa cumpar un osciloscop din Germania, osciloscopul era 1mil. si posta tot 1mil. :smt021 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum