Vizitator cfrromania Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Salut,sunt nou pe acest forum si iata ca vin si intrebarile :weedman: In unele scheme am intalnit aceste semne as vrea sa stiu ce sunt aceste semne.Merci Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Cel incercuit este un LED, respectiv chiar LED-ul nr. 1 din schema Link spre comentariu
Vizitator gobolino Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Cel incercuit este un LED, respectiv chiar LED-ul nr. 1 din schema ca si cele doua de mai jos. Sant marcate si pe cablaj. LED1..3 Link spre comentariu
Vizitator cfrromania Postat Aprilie 3, 2008 Partajează Postat Aprilie 3, 2008 Merci pt raspuns Link spre comentariu
Mikrosha Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 "O intrebare" as avea si eu. Sper sa nu va suparati ca-i offtopic, dar n-am vrut sa deschid topic nou doar pentru asta. Condensatoarele "caramea" de care sunt? Mylar? Polistiren? Ceramice multistrat? Poate sa puna cineva o poza sau un link sa vad si eu cum arata? Ca tot aud de caramele d-astea si nu stiu sa recunosc unul. Link spre comentariu
vio2007 Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 vezi aici : http://www.etc.ugal.ro/lfrangu/CCP3.pdf http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=16&t=29295 Link spre comentariu
zal Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Termenul de ''caramea'' se refera la aspectul materialului plastic in care e bagat condensatorul si mai ales la cele românesti dintr-o perioada de mult apusa (cam anii 70). Culoarea era fie ca a caramelelor cu lapte, fie verzi si dadeau senzatia ca sint presate. Nu mai am asa ceva, dar uite unii asemanatori de ITT, WIMA, etc. Link spre comentariu
Mikrosha Postat Mai 13, 2008 Partajează Postat Mai 13, 2008 Cursul de CCP3 nu specifica nimic de caramele, dar mersi, ca oricum am colocviu vineri si mai aflu ceva nou pana atunci :smt003 Zal, deci dac-am inteles: In poza pe care-am atasat-o, in stanga sunt "caramele verzi". Codul IPEE este PMP, deci condensatoare film cu poliester metalizat. Cele din dreapta tot "caramele" sunt? Ca partea "de jos" este transpareta, si vad ca-s tot film. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum