JohnDoe Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 Salut,Am luat un triplor rusesc TVK30 SI-6/5 si nu stiu corespondenta la pini cu un triplor folosit la televizorul Cromatic.Ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
viorel.sadam Postat Februarie 21, 2005 Partajează Postat Februarie 21, 2005 trip rusesc are doua cose F= focalizare , ~ = in tens tr lini: SI doua fire; V = c fascicol , _|_= masa.cel de cromatic are aceleas notati cu exceptia lui D== V Link spre comentariu
JohnDoe Postat Februarie 22, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2005 la triplorul asta rusesc TVK 30 SI-6/5 e in felul urmator: intr-adevar are doua cose una notata cu ~ care intrarea din trafo linii si una cu F pt focalizare.In schimb celelalte doua fire sunt notate cu D si M;la cel de cromatic cele doua fire erau notate cu D si C, cel cu D era anodul uneia din diode si cel notat cu C era unul din condensatori.Acum la asta rusesc nu stiu daca pot considera ca D este anodul diodei si M este condensatorul. Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Februarie 22, 2005 Partajează Postat Februarie 22, 2005 Da, M este ''masa'' si este pinul pentru condensator... 8) Link spre comentariu
JohnDoe Postat Februarie 22, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2005 multumesc mult pt ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum