Gerula Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Am facut un program care pune PICul in sleep la fiecare 5 min . Si functioneaza zi si noapte.Am facut asta pentru ca o parte din acest timp , sa zicem 1 minut, PIC-ul nu are de facut minic, si am vrut sa nu execute nici o intructiune in acest timp ca sa scada probabilitatea de a da erori. Nu am putut folosi WDT ul pentru ca ala imi restarta PIC-ul, si nu restart aveam eu nevoie. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 2, 2008 Administratori Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Normal ca se strica, devine lenes dupa aia :naughty: Link spre comentariu
bogdan_ Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 nu, nu se strica. e valabila chestia pentru multe tipuri de microcontrollere, majoriatea au una sau mai multe forme de low power/sleep etc. se folosesc in special unde necesita consum redus de energie. exact ce ai facut tu, "doarme" si se trezeste din cand in cand sa vada ce se mai intampla, sau doarme pana il trezeste vreo intrerupere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum