dany Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Am o problema vreau sa conectez un amplificator auto (are filtru activ incorporat)la casetofonul masinii(un Blaupunkt 4x50w) toata problema e ca casetofonul in spate are doar 2 mufe mari cu cate 8 papuci ficare ,prima mufa alimentarea ,si alte chesti,iar a doua are 8fire cate 2 pt fiecare difuzor FL,FR,RL,RR. iesirea castofonului nu e cu semnal fata de masa(adik iesirea +/- are 80 ohmi fata de masa)deci oricum leg amplifu(pe rear) nu se aude nika.rog cine a mai trecut prin asta sa mi dea o idee sau un model de adaptare.ms Link spre comentariu
dany Postat Aprilie 2, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2008 daca nu ai iesiri RCA ai nevoie de un montaj specialcam asa cevaam si eu unul prin masina ... e nou in cutie - nu am apucat sa-l testez ca sa imi fac o impresie despre ele dar am auzit ca-s destul de intens folositeO schema ceva,sau macar ce fel de convertor este ca sa pot cauta si eu.ms Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Aprilie 2, 2008 Administratori Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Am sters mesajul lui @adi_0106motiv reclama :smt021 Link spre comentariu
adi_0106 Postat Aprilie 2, 2008 Partajează Postat Aprilie 2, 2008 Am sters mesajul lui @adi_0106motiv reclama :smt021mda ... are dreptate vasileimi cer scuzechiar nu am realizatvroiam doar sa-i indic omului montajulhttp://www.niqro.lx.ro/adaptor.htm - uite aici ceva documentatieLE: mai ai ceva si jos in arhiva atasatae un montaj electronic care face acelasi lucru folosind un amplificator operational Link spre comentariu
Mihai85 Postat Aprilie 6, 2008 Partajează Postat Aprilie 6, 2008 ii poti face playerului iesri de linie fara sa te mai complici cu montaje.daca zici ca e din ala de logan ,iti trebuie un cablu ecranat cu 2 mufe RCA mama .finalul are ca intrari pinii 11,12,14,15.folosesti 2 dintre ei ,de exemplu rear L si R. fiecare intrare a finalului are cate un condensator(posibil smd).nu te legi cu cablul ecranat direct de pinii finalului ci inainte de condensator.ai putea sa mai adugi tu cate un condensator pe fir intre 0.47...4.7uf pt a nu pune la masa accidental iesirea preamplificatorului care ataca finalul casetofonului. Link spre comentariu
Vizitator RestRomania Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Potentiometrul poate regla si volumul? Si nu se vor incalzi aceste potentiometre? Daca ar fi sa folosesc niste rezistente ce valoare ar trebui sa aiba? Link spre comentariu
Vizitator biginu Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 exista in comert adaptoare pt ce iti trebuie tie, adica ia semnal mare din iesirea de difuzoare si il transforma in semnal mic pt intrarea amplificatorului, asta ca sa nu te complici sau sa risti sa strici ceva pe acolo incercand sa iei semnal mic de pe intrarea finalului , bafta! ps. daca esti din buc am un adaptor daca vrei ... trimite-mi mp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum